|

Beşiktaş Kolarov’u açıklıyor

İngiliz basını, Beşiktaş'ın Manchester City forması giyen 30 yaşındaki Sırp sol bek Kolarov'u 48 saat içinde resmen açıklayacağını duyurdu

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 02:45 - 6/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Sol bek arayışlarına devam eden Beşiktaş, Aleksanda Kolarov'da mutlu sona ulaşmak üzere. İngiliz basını, Beşiktaş'ın Kolarov transferini 48 saat içinde resmen açıklayacağını öne sürdü. İngiliz basınının önemli kuruluşlarından olan The Sun; siyah beyazlı ekibin, Pep Guardiola'nın gelecek planları arasında bulunmayan Sırp oyuncu ile imza aşamasına geldiğini öne sürdü. Gazete ayrıca, resmi açıklamanın önümüzdeki 48 saat içinde yapılacağını da satırlarına taşıdı. Altı sezonluk Manchester City macerasına son verecek Kolarov, Beşiktaş ile imzalaması beklenen kontrat karşılığında haftalık 50 bin Pound'dan fazla kazanacak. Aynı habere göre; siyah-beyazlı ekip, Manchester City ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki deneyimli isim için 3 milyon Pound civarında bir bonservis bedeli ödeyecek. İngiliz ekibinde 207 maça çıkan Kolarov, takımına 20 gol ve 34 asistlik katkı sağladı.



Gomez'in fiyatı 6 milyon €


Geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak oynayan ve birçok takımın transfer listesinde bulunan Alman golcü Mario Gomez için kulübü Fiorentina bonservis bedelini belirledi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Fiorentina, 1 sezonluk 5.5 milyon Euro'luk bir sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki Alman oyuncu için 6 milyon Euro fiyat belirledi.



Fabri Beşiktaş'ta


Beşiktaş'ın transferini açıklaması beklenen İspanyol kaleci Fabricio Agosto Ramírez (Fabri) Deportivo'ya veda etti ve gelecek sezon Beşiktaş'ta oynayacağını açıkladı. Düzenlediği basın toplantısında gözyaşlarına boğulan 28 yaşındaki kaleci, Beşiktaş'a giderek doğru bir karar verdiğini söyledi.




#Beşiktaş
#Aleksanda Kolarov
8 yıl önce