|

Beşiktaş Marcelo'dan kazandığı miktarı açıkladı

Beşiktaş'ın, Olympique Lyon'a sattığı Brezilyalı oyuncu Marcelo Guedes'ten elde ettiği gelir belli oldu. Buna göre Lyon, siyah-beyazlı takıma 500 bin eurosu performansa dayalı olmak üzere toplam 7,5 milyon euro ödeme yapacak.

Yeni Şafak
15:42 - 13/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 15:55 - 13/07/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Marcelo resmen Olympique Lyon'da.
Marcelo resmen Olympique Lyon'da.

Beşiktaş, Brezilyalı stoperi Marcelo'nun maliyetini borsaya bildirdi.

Siyah-beyazlı takımın KAP bildiriminde şöyle denildi:

  • Profesyonel futbolcumuz Marcelo Antonio Guedes Filho'nun transferi konusunda Olympique Lyonnais kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.
  • Sözleşme fesih bedeli olarak Olympique Lyonnais kulübü tarafından şirketimize 7.000.000 euro garanti, 500.000 euro performansa dayalı olmak üzere toplamda 7.500.000 euro ödenecektir.
  • Oyuncunun Dayanışma Katkı Payları da Olympique Lyonnais kulübü tarafından karşılanacaktır.
Beşiktaş Marcelo'ya teşekkür etti

Bu arada Lyon'a transferi gerçekleşen Marcelo için Beşiktaş bir teşekkür yazısı yayınladı.

Siyah-beyazlı takım Brezilyalı oyuncuya şu sözlerle teşekkür etti:

  • "Beşiktaş'ımıza 2015-16 sezonu devre arasında katılan Marcelo Guedes, üst üste 2 şampiyonluğumuza önemli katkılar yaptı. Karakteriyle, sahadaki özverisiyle, saha dışındaki tavırlarıyla Beşiktaş'ımıza çok yakıştığını her fırsatta gösterdi. Kulübümüz için fedakarlıktan kaçınmayan kişiliğiyle taraftarlarımızın da kalbini kazanan Marcelo Guedes ile yollarımız ayrıldı. Beşiktaş tarihine geçen futbolcular arasına katılan Marcelo Guedes'e bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."


#Beşiktaş
#Marcelo Guedes
7 yıl önce