|

Beşiktaş-Monaco: 1-1

Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3 yapan Beşiktaş, gurubun dördüncü maçında Manoco'yu konuk etti. Sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan siyah-beyazlılar, puanını 10'a çıkardı.

Yeni Şafak ve
21:54 - 1/11/2017 Çarşamba
Güncelleme: 00:38 - 2/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile 1-1 berabere kalarak gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde etti.
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile 1-1 berabere kalarak gruptan çıkma yolunda büyük avantaj elde etti.

Şampiyonlar Ligi yeni bir tarih yazmak için sahaya çıkan Kartal, Monaco ile 1-1 berabere kaldı. Siyah beyazlılar bir üst tur için Portekiz'den gelecek sonucu bekliyor. Siyah beyazlılar Leipzig'in Porto'yu yenmesi halinde yine bitime 2 maç kala tarihinde 2. tura adını yazdıracak. Aksi taktirde temsilcimiz Porto maçında bu işi bitirecek.

Vodafone Park'ta seyircisinin desteği altında ilk yarıda müthiş bir ortaya koyan Beşiktaş, ilk düdükten itibaren rakibini baskı altına aldı.

  • İlk yarının uzatma anlarında Adriano'nun yaptığı hata ile başlayan atakta Rony Lopes ceza sahası dışından topu ağlarımıza gönderdi. İlk yarı bu golle Fransız ekibinin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan siyah beyazlıların golü bulması uzun sürmedi. 52. dakikada Tolgay baskısının ardından kaptığı savunmanın arkasına kaçan Quaresma'yı gördü. Kaleci karşı kalan Q7, Jorge'nin müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Paolo Tagliavento tartışmasız penaltı noktasını gösterdi.

  • Beyaz noktanın başına geçen Cenk Tosun düzgün bir vuruşla Vodafone Park'taki taraftarları sevince boğdu.
  • Bu skorun ardından Beşiktaş 10 puana çıktı ve zirvedeki yerini korudu. Konuk Monaco ise 4 maç sonunda 2 puana ulaştı.

#Beşiktaş
#Monaco
7 yıl önce