|

Beşiktaş, Papa Gueye'nin peşinde

Savunma transferine ağırlık veren siyah-beyazlılar, Metalist Kharkiv'in Senegalli stoperi için görüşmelerde bulunurken bir yandan da yabancı futbolcu kontenjanını boşaltmanın gayreti içinde.

Engin Albayrak
00:00 - 9/06/2009 Salı
Güncelleme: 03:12 - 9/06/2009 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş, Papa Gueye'nin peşinde
Beşiktaş, Papa Gueye'nin peşinde

Beşiktaş'ın Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımından Papa Gueye ile ilgilendiği öğrenildi. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin savunmada sıkıntı yaşamamak için verdiği transfer listesinde Senegalli futbolcunun da bulunması üzerine Genel Sekreter Kenan Öner'in kulüp adına menajer Jean Musampa'ya 19 Haziran'a kadar yetki verdiği öğrenildi.

Markaj, yüksek toplardaki hakimiyeti ve oyunu iyi okuması ile tanınan 25 yaşındaki futbolcu 2008'de Ukrayna'da en iyi yabancı seçildi. Beşiktaş, bonservisi 5,5 milyon euro olan Gueye'nin transferi için yabancı kontenjanını boşaltmak istiyor. Bu arada yönetici Mario Berk transfer çalışmaları için yurt dışına gitti.


Papa Gueye

Doğum tarihi: 07.06.1984

Doğum yeri: Dakar- Senegal

Boy: 1.92

Kilo: 84

Kullandığı ayak: Sağ

Kariyeri:

2002-04 AC Duan (Senegal)

2004-06 Volyn Lutsk (Ukrayna)

2006-? M.Kharkiv (Ukrayna)


Gençlere her türlü desteğe hazırım

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Gökhan Zan, Hatay'dan başarılı birçok futbolcunun çıkacağına inandığını belirterek, 'Gençlere her türlü desteği vermeye hazırım' dedi. Memleketi Altınözü Belediyespor'a malzeme desteği sözü veren milli futbolcu, 'Hatay'dan daha çok Gökhan Zan'lar çıkar. Yeter ki, gençler daha çok çalışsın' şeklinde konuştu.


Zapotocny Antep yolcusu

Gözden çıkarılan Zapotocny G.Antep yolcusu. Başkan Yıldırm Demirören'in, yakın arkadaşı olan Başkan İbrahim Kızıl ile bu futbolcunun kiralanması konusunda anlaştığı, karşılığında da İsmail Köybaşı'yı istediği öğrenildi.


Aydın Karabulut yine problem

Erhan Güven'e karşılık Ankara'ya verilen Aydın yine sorun çıkardı. Daha önce de Bursa'ya gitmeyen genç oyuncunun menajeri Kadir Özdoğan, “Bu transferi basından öğrendik. Aydın Almanya'da oynamak istiyor” dedi.


15 yıl önce