|

Beşiktaş Salvio'yu istiyor

Gökhan Töre'nin sakatlanmasından sonra kanat oyuncusu arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, Benfica'nın Arjantinli yıldızı Eduardo Salvio'yu gündemine aldı. Siyah-beyazlıların bu girişimini gündeme taşıyan Portekiz medyası, transferin son aşamada olduğunu yazdı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:26 - 17/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​Beşiktaş Salvio'yu istiyor
​Beşiktaş Salvio'yu istiyor

Portekiz basını, Benfica'nın 27 yaşındaki Arjantinli kanat oyuncusu Eduardo Salvio'nun Beşiktaş tarafından istendiğini yazdı. Portekiz'in önde gelen gazetelerinden ABola, Benfica'nın başarılı kanat oyuncusu Salvio'nun Türkiye'ye transfer olacağını belirtti. 27 yaşındaki Arjantinli yıldızın başta Beşiktaş olmak üzere Fenerbahçe ve Galatasaray tarafından da istendiği ve yakın bir zamanda görüşmelerin sonuç getireceğini iddia etti.

AYRILIK ÇOK YAKIN

Gazetenin haberine göre 2012 yılında 11 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı Atletico Madrid'den transfer edilen futbolcunun Benfica ile yollarını ayırması an meselesi. Portekiz ekibi ile sözleşmesi 2019 yılında sona erecek Eduardo Salvio, geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla çıktığı 42 maçta 9 gol ve 10 asist üretmişti. Salvio, Beşiktaş ile oynanan iki Şampiyonlar Ligi maçında 3 asist kaydederek dikkatleri üzerine çekmişti. 27 yaşındaki yıldız oyuncu ayrıca 5 kez de Arjantin Milli Takımı formasını giydi.

LENS'LE HÜCUM KALİTEMİZ ARTAR

Beşiktaş'ta bu gelişmeler yaşanırken, teknik direktör Şenol Güneş'in, yönetimle görüşerek Jeremain Lens'i de kadroda görmek istediğini söylediği öğrenildi. Elinde Quaresma ve Babel gibi yıldızlar bulunan tecrübeli çalıştırıcı, 29 yaşındaki Lens'i kadroda görmek istediğini belirterek, "Lens ile hücum gücümüz ciddi oranda artar. Ama zaman zaman yedek kalmayı kabullenmesi gerekir. Elimde kaliteli oyuncular var. Rotasyonda kullanacağım oyunculardan birisi de Lens olur" dedi. Şenol Güneş, yönetimden Lens ile özellikle bu konuyu konuşmasını istedi. Beşiktaş'ın, Sunderland ile 2019 yılına kadar sözleşmesi olan Lens'e teklifi yıllık 2.5 milyon Euro olacak. İngiliz ekibine ise önce kiralama talebiyle gidecek siyah-beyazlılar, bu teklif kabul görmezse 6 milyon Euro bonservis teklif edecek.

#Eduardo Salvio
#Beşiktaş
7 yıl önce