|

Beşiktaş taraftarı Burak’ı tribüne çağırmadı

Süper Lig’de ikinci yarının açılış maçında Akhisarspor’a konuk olan Beşiktaş’ta Burak Yılmaz, 2007-2008 sezonunun ardından ilk kez siyah-beyazlı formayı giydi. 33 yaşındaki golcü oyuncu mücadele öncesinde taraftarların protestosuyla karşılaştı.

Yeni Şafak
20:52 - 18/01/2019 Cuma
Güncelleme: 21:35 - 18/01/2019 Cuma
IHA
Burak Yılmaz, 11 yıl 27 gün sonra Beşiktaş formasını giydi.
Burak Yılmaz, 11 yıl 27 gün sonra Beşiktaş formasını giydi.

Süper Lig’in ikinci yarısının açılış maçında deplasmanda Akhisarspor’a konuk olan Beşiktaş’ta taraftarlar maç öncesi tüm takım oyuncularını tek tek tribüne çağırırken, yeni transfer Burak Yılmaz’ın çağrılmaması dikkat çekti.

Maç öncesi futbolcuların ısınma çalışmaları devam ederken, Beşiktaşlı taraftarlar da siyah-beyazlı futbolcuları tek tek tribüne çağırarak alkışladı. Sezonun ikinci yarısının ilk maçında ilk 11’de yer bulan yeni transfer Burak Yılmaz ise taraftarlar tarafından tribüne çağrılmadığı görüldü.

12. dakikadaki pozisyon tepki çekti

Beşiktaş atağında ceza sahası içerisinde yaşanan bir pozisyonda yerde kalan Burak Yılmaz, hakem Ümit Öztürk'ten penaltı bekledi. Ancak, pozisyonu inandırıcı bulmadı ve oyunu devam ettirdi. Siyah beyazlı taraftarlar bu pozisyondan sonra Burak'a olan tepkilerini arttırdı.



#Akhisarspor
#Beşiktaş
#Süper Lig
5 yıl önce