|

Beşiktaş Tosic'in alternatifini buldu

Beşiktaş transferde hedefini belirledi. Siyah-beyazlılarda asbaşkan Umut Güner'in, Roma Sportif Direktörü Monchi ile Juan Jesus için iletişime geçtiği belirtiliyor.

Yeni Şafak
10:14 - 4/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:30 - 4/06/2018 Pazartesi
Diğer
Brezilyalı futbolcu, bu sezon ligde 22 maça çıktı.
Brezilyalı futbolcu, bu sezon ligde 22 maça çıktı.

Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic'i Çin'e gönderen Beşiktaş, tecrübeli futbolcunun alternatifini buldu.

Fanatik'te yer alan habere göre Serie A ekibinin başarılı savunmacısı için harekete geçen Asbaşkan Umut Güner'in, Roma'yla sözleşmesi 2020 yılında sona erecek olan 26 yaşındaki futbolcu için kulübüne satın alma opsiyonlu 1 yıl kiralama önerisinde bulunduğu kaydedildi.

Roma Sportif Direktörü Monchi'yle menajer Bayram Tutumlu aracılığıyla görüşen Umut Güner'in, başarılı yöneticiyle konuyu bizzat görüştüğü belirtildi. Çizme ekibinin kiralama bedeli için 1,5 milyon euro (8,1 milyon TL), opsiyon konusunda da 10 milyon euroluk (54 milyon TL) talebinin bulunduğu konuşuluyor.

  • Roma'ya önceki sezon Inter'den 8 milyon euro (43 milyon TL) karşılığında transfer olan Juan Jesus, geçen dönem 29 karşılaşmada forma giymişti. Mücadeleci görüntüsüyle bilinen başarılı oyuncu, stoper bölgesine ek olarak görev verilmesi halinde sol bek hattında da forma giyebiliyor.

#Beşiktaş
#Juan Jesus
6 yıl önce