|

Beşiktaş yeni 'Atiba'sını buldu: Santiago Ascacibar

Süper Lig'de bitime iki hafta kala en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bulunan Beşiktaş, alınacak bir beraberlikte bile şampiyonluğunu ilan edecek. Siyah beyazlılarda şampiyonluğun yanı sıra gelecek sezonun transfer çalışmaları da yapılıyor. Yönetim bu sezon müthiş bir performans sergileyen Atiba Hutchinson'ın alternatifsiz kalması sebebiyle Arjantin Ligi ekiplerinden Estudiantes'in formasını giyen Santiago Ascacibar'ı gündemine aldı.

Yeni Şafak ve
08:32 - 12/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 06:39 - 12/05/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Santiago Ascacibar (Estudientes)
Santiago Ascacibar (Estudientes)

Süper Lig'i şampiyon olarak bitirmeye çok yaklaşan Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları da başladı. Siyah beyazlılarda bu sezon oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Atiba Hutchinson'ın alternatifsiz kalması yönetimi harekete geçirdi. Avrupa ve Güney Amerika'da bu bölge için alternatif oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş aradığı ismi Arjantin'de buldu.



Siyah beyazlılar Estudiantes takımının formasını giyen Arjantinli futbolcu Santiago Ascacibar'ı gündemine aldı. Arjantin basınına da yansıyan haberlere göre Beşiktaş 19 yaşındaki futbolcuyu yaklaşık 1 sezondur takip ediyor. Bonservisi için 5 milyon euro değer biçilen futbolcunun Avrupa'da futbol oynamaya sıcak baktığı ifade edilirken Beşiktaşlı bir kaç yöneticinin önümüzdeki günlerde Arjantin'e giderek transfer görüşmelerine başlayacağı aktarıldı.






Sahada yıldız göremedim 1 milyar 494 milyon TL


#Santiago Ascacibar
#Estudiantes
#Beşiktaş
8 yıl önce