|

Beşiktaş yeni hocasını belirledi

Siyah-beyazlı kulüpte teknik sorumlu Burak Yılmaz'ın istifa etmesinin ardından göreve tecrübeli çalıştırıcı Rıza Çalımbay getirildi.

17:00 - 10/11/2023 Cuma
Güncelleme: 17:09 - 10/11/2023 Cuma
DHA
Seçime kadar takımı Rıza Çalımbay çalıştıracak.
Seçime kadar takımı Rıza Çalımbay çalıştıracak.

Sezona Şenol Güneş ile başlayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, deneyimli teknik adamın Lugano yenilgisinden sonra istifa etmesiyle, yardımcısı Burak Yılmaz ile yola devam kararı aldı. Ancak Burak Yılmaz; 4 lig, 2 Avrupa maçında 4 mağlubiyet, 2 galibiyet alıp Avrupa Konferans Ligi'nden de elenince, taraftarların çok büyük protestosuyla karşı karşıya kaldı.





Yılmaz gitti Çalımbay geldi

Burak Yılmaz bu sabah Beşiktaş'taki görevinden istifa ederken, takım Rıza Çalımbay'a emanet edildi. Tecrübeli teknik adam, yönetim tarafından kendisine sunulan 'seçime kadar' görev alma teklifini kabul etti. İlk aşamada olağanüstü seçimin yapılacağı 3 Aralık'a kadar çalışacak. Rıza Çalımbay'ın devam edip etmeyeceğine yeni başkan ve yönetim kurulu karar verecek.


Resmen açıklandı

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Rıza Çalımbay ile 10.11.2023 (bugün) tarihi itibarıyla anlaşmaya varılmıştır" denildi.


60 yaşındaki çalıştırıcı için yarın saat 12.00'de BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenlenecek.







#Beşiktaş
#Burak Yılmaz
#Rıza Çalımbay
6 ay önce