|

Beşiktaş yıldız adayını bedavaya transfer etti

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin de takip ettiği 17 yaşındaki Boşnak futbolcu Ajdin Hasic'i bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı belirtildi.

Yeni Şafak
10:20 - 29/12/2018 Cumartesi
Güncelleme: 10:48 - 29/12/2018 Cumartesi
Diğer
Hasic Dinamo Zagreb’in rezerv takımında forma giyiyor.
Hasic Dinamo Zagreb’in rezerv takımında forma giyiyor.

Siyah-beyazlılar, Dinamo Zagreb'in ikinci takımında forma giyen genç oyuncu Hasic'i kadrosuna kattığı aktarıldı. Birkaç gün içerisinde transferi resmen açıklanacak olan 17 yaşındaki hücum oyuncusu, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.

Sabah'ta yer alan habere göre transferin perde arkası şöyle;

Zagreb hata yaptı, Beşiktaş bedavaya imza attırdı
  • Bosna Hersek Milli Takımı'nda U19 forması da giyen genç oyuncu, Dinamo Zagreb'in hatasıyla bedavaya Beşiktaş'a geldi. Hırvat kulübü, Hasic'in profesyonel sözleşmesini evrak eksikliği yüzünden bir gün geciktirdi. Bu boşlukta Beşiktaş devreye girdi ve Hasic'e imzayı attırdı. Hırvatların yaptığı hata siyah-beyazlılar için avantaj oldu ve Beşiktaş geleceğin yıldız adayını kadrosuna kattı.
Devler de peşindeydi

Yetenekli oyuncuyu Avrupa'dan çok sayıda kulüp takip ederken, daha önce Borussia Dortmund, Real Madrid, Juventus, Benfica ve Leipzig'in kulübüne resmi teklif yaptığı gelen bilgiler arasında. Hasic'i takip eden kulüpler arasında Fenerbahçe de yer alıyordu. Siyah-beyazlılar bu transferle gelecek adına çok önemli bir yıldız adayını kadrosuna kattı.

  • Hem sağ kanat hem de merkezde oynayabilen Hasic, daha önce Bosna Hersek U17, U18 ve U19 milli takımlarında da görev yaptı.
#Beşiktaş
#Ajdin Hasic
5 yıl önce