|

Beşiktaş'a da bir Bruma

Hücum hattına alternatif bir isim katmak için kolları sıvayan Beşiktaş, Benfica'nın yıldız adayı Sancidino Silva'ya kancayı taktı. 20 yaşındaki oyuncu için temaslara başlayan Siyah-Beyazlı yönetimin, genç futbolcunun babasıyla bugün İstanbul'da görüşeceği öğrenildi.

Fanatik
00:00 - 27/06/2014 Cuma
Güncelleme: 08:39 - 27/06/2014 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş'a da bir Bruma
Beşiktaş'a da bir Bruma

Geçen sezon özellikle ikinci yarıda gol yollarında yaşadığı büyük sıkıntıyla dikkatleri çeken Beşiktaş, bu sorununu yeni dönemde de yaşamamak için adımlarını sağlam atıyor...

Fikret Orman onay verdi

Hücum bölgesi için hem ilk 11''de oynayabilecek hem de alternatif olabilecek bir isim arayan Beşiktaş Transfer Komitesi''nin, Portekiz temsilcisi Benfica''nın 20 yaşındaki yıldız adayı Sancidino Silva''yı önerdiği ifade edildi. Başkan Fikret Orman''dan gelen olumlu cevap üzerine Benfica B Takımı''nın gelecek vaad eden futbolcusu için girişimlere zaman kaybetmeden başlayan Siyah-Beyazlılar''ın, oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menacer Çağrı Meker''le görüştüğü bildirildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Meker, iki tarafın yakın zaman içerisinde anlaşma zemininde buluşabileceğini savunarak, ''Temaslar gayet olumlu bir şekilde gidiyor. Transfer önümüzdeki birkaç gün içerisinde resmiyet kazanabilir'' ifadelerini kullandı.

3 bölgede de oynayabiliyor

Genç oyuncu konusunda elini çabuk tutan Beşiktaş Yönetimi''nin, genç futbolcunun babasını İstanbul''a çağırdığı ve görüşmenin bugün yapılacağı bildirildi. Hücum hattında sağ ve sol açıkta oynama özelliği bulunan 20 yaşındaki futbolcu, aynı zamanda gol bölgesinde ikinci forvet konumunda da forma giyebiliyor. Kara Kartal''ın, Galatasaray''ın Portekizli futbolcusu Bruma''yla benzer özellikleri bulunan Silva''yı, düşük bir bonservis bedeline kadrosuna katmayı planladığı öğrenildi.

10 yıl önce