|

Beşiktaş'a dev golcü

Makelele ve Helguera'dan yüksek fiyat nedeniyle vazgeçen siyah-beyazlı yönetim, forveti güçlendirmek için İtalyan golcü Vieri ile görüşüyor. Atletico Madrid'in ön liberosu Colinho'da gündemde.

Engin Albayrak
00:00 - 21/06/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:01 - 21/06/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş'a dev golcü
Beşiktaş'a dev golcü

Yabancı transferinde uzun süredir menajerlerle yoğun mesai yapan Beşiktaş, Makelele ve Helguera'dan fiyatların istediği seviyeye düşmemesi üzerine vazgeçti. Siyah-beyazlılar, futbolcuların istediği para ve bonservis ücretlerinin yüksek olması nedeniyle yeni alternatifler üzerinde dururken, İtalya'nın ünlü santrforu Christian Vieri gündeme alındı. Juventus, Atletico Madrid, İnter ve Milan'da üst düzeyde oynadıktan sonra Atalanta'ya giden 35 yaşındaki futbolcu ve menajeriyle görüşmelerde bulunuluyor. Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk ile birlikte bugün yine yurtdışına çıkacak. Kolot ve Berk, önlibero mevkii için düşünülen Atletico Madridli Colinho, Brezilyalı Assunçao ve Avustralyalı Grela için de girişimlerde bulunacak.


Runje'den 1 milyon euro

Beşiktaş, kaleci Rüştü'yü almasının ardından Fransa'nın Lens Kulübü'ne sattığı Runje'nin transferini İMKB'ye bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, açıklamasında, “Şirketimiz kalecisi Runje'nin transferi hususunda Lens ile yapılan görüşmeler neticesinde 1 milyon euro karşılığında satış sözleşmesi imzalanmıştır” denildi. Bu arada Akatlar Spor Kompeksi'ndeki Club Sporium bugün açılacak.




Fenerliler'e var da bize neden yok!

Beşiktaş'ın F.Bahçe'den aldığı kaleci Rüştü ile Mehmet Yozgatlı'ya vereceği ücret, takımdaki eski futbolcuları rahatsız etti. Yönetimin, yarısı garanti para olmak üzere Rüştü ile 1.5 milyon euroya, Mehmet Yozgatlı ile de 840 bin YTL peşin ve maç başına 11 bin 200 YTL'ye anlaşmasına İbrahim Üzülmez ve Gökhan Zan başta olmak üzere bazı futbolcuların tepki gösterip, yönetimden ücretlerinde ayarlama yapmasını istedikleri öğrenildi.



17 yıl önce