|

Beşiktaş'a 'Komşu'dan 10 numara

Lanzini ve Brayn Ruiz konusunda ilerleme sağlayamayan Siyah-Beyazlılar, Belhanda için de Dinamo Kiev''i ikna edemeyince orta sahadaki lider oyuncu konusunda farklı arayışlara girdi. Kartal''ın gündeminde son olarak Arjantinli Alejandro Dominguez var.

Hürriyet
00:00 - 5/08/2014 Salı
Güncelleme: 10:25 - 5/08/2014 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş'a 'Komşu'dan 10 numara
Beşiktaş'a 'Komşu'dan 10 numara

10 numara arayışını sürdüren Beşiktaş''ta son aday Olympiakos''un Arjantinli 33''lük yıldızı Alejandro Dominguez oldu... Lanzini ve Bryan Ruiz transferlerinden sonuç alamayan Siyah-Beyazlılar'a menajerler Yunanistan''da top koşturan Tangocu Dominguez''i önerdi. Önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile oynanacak özel karşılaşma için İstanbul''a gelecek olan Dominguez''in menajerinin Beşiktaşlı yöneticlerle biraraya geleceği öğrenildi.

Sağ bek de aranyor

BU arada sağ bek için arayışları devam eden Kartal''ın bu mevki için transfer listesinde yer alan Martin Linnes ilk kez konuştu. 23 yaşındaki sağ bek, "Molde''de oynarken fark edilmek çok güzel. Beşiktaş, çok büyük bir kulüp. Taraftarlarının dünyanın en iyilerinden olduğunu biliyorum. Ama Türk futbolu hakkında pek bilgim yok" ifadelerini kullandı. Öte yandan Bilic''in oyuncular hakkında verdiği rapor Beşiktaş yönetimini mutlu etti. 2. başkan Ahmet Nur Çebi''ye bilgi veren Hırvat teknik adam, ''Takıma inanıyorum. Hırs, tempo ve teknik açısından sorunumuz yok. Mantalite olarak sıkıntımız var. Taraftar desteğine ihtiyacımız var. Ufak bir kıvılcım bizi uçurur'' dedi.

10 yıl önce