|

'Beşiktaş'ı istiyorum'

Portekiz Milli Takımı'nın sağ beki Joao Pereira'nın menajeri Gonçalves konuştu. Yıldız oyuncunun menajeri, "Beşiktaş'ın kendisine ilgisi var ancak gelmiş resmi bir teklif henüz yok. Pereira ise Türk takımına oldukça sıcak yaklaşıyor, sıradaki durağının Beşiktaş olmasını istiyor" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
11:10 - 6/01/2015 Salı
Güncelleme: 09:16 - 6/01/2015 Salı
Diğer

Transferde Milosevicle savunmanın ortasını güçlendiren Beşiktaş gözünü sağ beke çevirdi. Bu bölge için adı geçen isimler arasında yer alan Joao Pereira siyah-beyazlı ekibe yeşil ışık yaktı. İspanya'nın Valencia Kulübü'nün fomasını giyen 30 yaşındaki oyuncunun menajeri Carlos Gonçalves Skorer'e yaptığı açıklamada, Portekiz Milli Takımı'nın da sağ beki olan deneyimli futbolcunun durumu ile ilgili önemli mesajlar verdi.


Skorer'in haberine göre, Gonçalves, "Pereira ocak ayında Valencia'dan kesin olarak ayrılacak. Yeni kulübünün hangisi olacağına dair bazı seçenekler masada duruyor. Beşiktaş'ın kendisine ilgisi var ancak gelmiş resmi bir teklif henüz yok. Pereira ise Türk takımına oldukça sıcak yaklaşıyor, sıradaki durağının Beşiktaş olmasını istiyor" dedi.

 

Benfica alt yapısından yetişen, Gil Vicente, Braga ve Sporting Lizbon formaları giyen futbolcu, ardından 2012'de Valencia'nın yolunu tuttu. 2010'dan bu yana Portekiz Milli Takımı'na çağrılan ve o günden bu yana 40 kez milli formayı giyen Joao Pereira, ülkesinin Brezilya'daki 2014 Dünya Kupası kadrosunda da yer almış, üç maçın tamamında ilk 11'de sahaya çıkmıştı.  

 

Mendes başına bela oldu

Joao Pereira'nın bir önceki menajeri Jorge Mendes'ti. Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho gibi bir çok önemli ismin temsilciliğini yapan ünlü futbol menajerini geçen Ekim ayında bıraktı ve yola Carlos Gonçalves ile devam etti. Bu ayrılık Portekizli oyuncuya pahalıya patladı, bu sene kulübünde hiç forma şansı bulamadı. Valencia Kulübü üzerinde önemli bir nüfuzu bulunan Mendes, Pereira'nın formaya hasret kalmasının nedeni olarak gösteriliyor. Deneyimli futbolcuya bu sezon takımında hiç bir maçta forma şansı verilmedi. 
#beşiktaş
#Joao Pereira
#Jorge Mendes
#ronaldo
9 yıl önce