|

Beşiktaş'ın Akhisarspor'a attığı goller geçerli sayılacak mı?

Beşiktaş'ın Akhisarspor ile oynadığı maçta ev sahibi ekip TFF kurallarına aykırı olarak 13 yabancıyı esame listesine yazdı. Siyah beyazlılar lehine 3-0 hükmen tescil edilmesi beklenen mücadelede atılan gollerin ne olacağı ise merak konusu. MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, merak edilen konuyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Yeni Şafak
23:42 - 18/01/2019 Cuma
Güncelleme: 23:45 - 18/01/2019 Cuma
Yeni Şafak
Dorukhan Toköz, Akhisarspor maçında Beşiktaş adına mükemmel bir gole imza atmıştı.
Dorukhan Toköz, Akhisarspor maçında Beşiktaş adına mükemmel bir gole imza atmıştı.

Akhisarspor-Beşiktaş maçında ev sahibi ekibin 13 yabancı futbolcuyu esame listesine yazması geceye damga vurdu. '21 kişilik kadrolarda en fazla 12 yabancı oyuncu yazılabilir' kuralına uymayan Ege ekibinin PFDK'ya sevk edileceği belirtildi. 3-0 hükmen Beşiktaş lehine tescil edilmesi beklenen mücadeleyle ilgili en çok merak edilen konu ise atılan gollerin durumu. MHK Eski Başkanı Mustafa Çulcu, konuyla ilgili önemli bir açıklamada bulundu.


Çulcu'nun açıklamaları şöyle;

"Kurallar çok net. Beşiktaş'ın itirazına gerek kalmaksızın Akhisarspor mağlup sayılır. Burada statüye aykırı hareket edildiği için itiraza gerek yok. Beşiktaş'ın itiraz edip etmemesi çok önemli değil. Akhisarspor'un attığı gol geçerli sayılmayacak. Beşiktaş'ın attığı goller geçerli."

#Akhisarspor
#Beşiktaş
5 yıl önce