|

Beşiktaş'ın dikkat etmesi gereken adam: Anthony Lopes

UEFA Avrupa Ligi'nde bu gece tarih yazmanın eşiğinde olan Beşiktaş, 2-1'in rövanşında Lyon'la karşı karşıya geliyor. UEFA'nın dün verdiği skandal kararın ardından taraftarlarını sürekli olarak uyaran siyah beyazlı yönetim, Lyon'un kalecisi Lopes'in altını özellikle çiziyor.

Yeni Şafak
18:50 - 20/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 19:08 - 20/04/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Lyon'un Fransız kalecisi Anthony Lopes'in Bastia maçındaki gergin tavırları olayların fitilini ateşlemişti.
Lyon'un Fransız kalecisi Anthony Lopes'in Bastia maçındaki gergin tavırları olayların fitilini ateşlemişti.

Beşiktaş'ın Lyon'la oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçı öncesinde UEFA'nın verdiği ceza siyah beyazlı camiada endişe havası oluşturdu.

Lyonlu futbolcuların tahriğe yönelik hareketlerde bulunacağını düşünen siyah beyazlıların teknik heyeti, dikkat edilmesi gereken ilk isim olarak Frnasız ekibinin kalecisi Antonio Lopes'i belirledi.

Geçtiğimiz hafta oynanan ve saha olayları nedeniyle yarıda kalan Bastia-Lyon maçında ortalığı gerecek hareketlerde bulunarak olayların fitili yakan Lopes'in kale arkasındaki tribünleri tahrik edecek hareketlerde bulunmasından korkuluyor. Siyah beyazlı idareciler bunun önüne geçmek için stadyumdaki taraftar gruplarının arasına girerek uyarılarda bulunacak.

Bilindiği üzere UEFA, dün verdiği kararında iki takımın da ilk maçtaki benzeri olaylara müsaade etmeleri halinde 1 yıl men edileceklerini açıklamıştı.



#Beşiktaş
#Lyon
#UEFA Avrupa Ligi
#Anthony Lopes​
7 yıl önce