|

Beşiktaş'ın menajer Ahmet Bulut'a olan borcu dudak uçuklattı

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetime geldiği zaman ilk iş olarak önceki yönetimlere dair maddi denetim raporu hazırlattı. Hazırlanan bu raporda siyah-beyazlıların, menajer Ahmet Bulut'a olan borcu dudak uçuklattı.

Haber Merkezi
14:18 - 4/11/2020 Çarşamba
Güncelleme: 14:33 - 4/11/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Menajer Ahmet Bulut
Menajer Ahmet Bulut

Mali açıdan zor günler geçiren Beşiktaş'a bir kötü haberde maddi denetim raporundan geldi. Siyah-beyazlılarda Başkan Ahmet Nur Çebi, göreve geldiğinde ilk iş olarak kendisinden önceki yönetimlerin yaptıkları icraatlar için maddi denetim raporu hazırlatmıştı. İşte o raporun sonucu geldi.

19 milyon euro borç

Ortaya atılan iddialara göre, Beşiktaş'ın menajer Ahmet Bulut'a yüklü bir miktar borcu bulunuyor. Bir önceki dönemde başkanlık yapan Fikret Orman'ın birçok transfer sürecini Ahmet Bulut ile hallettiği ve kulübün menajere borcunun 19 milyon euro olduğu iddia edildi.

"Alacaklarım var"

Menajer Ahmet Bulut daha önce yaptığı bir röportaj esnasında, "Beşiktaş’ın doğal olarak bana borcu var. Doğal olarak da ben paramı alacağım. 6-7 sene birikmiş param var. Beşiktaş’tan şu ana kadar 1 lira almadım" şeklinde konuşmuştu.

  • "Bu para neden menajere gidiyor"
  • Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'de bir süre önce yaptığı açıklamada menajer Ahmet Bulut'a 2 milyon euro verileceğini söylemişti. Çebi, "Fikret Orman, ‘Bizim Ahmet Bulut’tan nemalandığımız söylendi. Ahmet Bulut kulüpten alacağını alabilmiş değil ki biz ondan nemalanalım’ demişti. Peki gider ayak neden Bulut’a çekleri yazıp veriyorsunuz. O da bunları federasyonda hacize koyuyor? Neden UEFA’dan gelen 2 milyon euro Bulut’un cebine gidiyor" ifadelerini kullanmıştı.


#Beşiktaş
#Ahmet Nur Çebi
#Ahmet Bulut
#Fikret Orman
3 yıl önce