|

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri belli oldu

Şampiyonlar Ligi'nde bugün oynanan son maçlar sonrası gruplardan çıkan tüm takımlar belli oldu. Temsilcimiz Beşiktaş, G Grubu'nu lider bitirerek tarihi bir başarıya imza atarken muhtemel rakipleri de belli oldu. Real Madrid, Chelsea, Juventus gibi dünya devleriyle karşılaşma ihtimali olan Beşiktaş'ın muhtemel rakiplerini haberimizden öğrenebilirsiniz.

Yeni Şafak
00:00 - 7/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 00:15 - 7/12/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Kura çekimi, 11 Aralık Pazartesi günü TSİ 14:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşecek.
Kura çekimi, 11 Aralık Pazartesi günü TSİ 14:00'te İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki G Grubu'nu lider tamamlayan Beşiktaş'ın son 16 turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.

Dün oynanan karşılaşmalarda 5 muhtemel rakibi belli olan Beşiktaş'ın bugün tamamlanan maçlardan sonra muhtemel tüm rakipleri belli oldu.


İşte grubunu ikinci tamamlayarak Beşiktaş'ın rakibi olabilecek takımlar:

  • ✅ Basel ( A Grubu )
  • ✅ Bayern Münih ( B Grubu)
  • ✅ Chelsea ( C Grubu )
  • ✅ Juventus ( D Grubu )
  • ✅ Sevilla ( E Grubu)
  • ✅ Shakhtar ( F Grubu)
  • ✅ Real Madrid ( H Grubu )








Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimleri 11 Aralık Pazartesi günü saat 14.00'de çekilecek.
Kura çekiminden bilgiler

▪️ İkinci turda statü gereği aynı ülke takımları birbiri ile eşleşemiyor. Bu durumda gruplarından 1. ve 2. olarak çıkma ihtimali bulunan İngiliz, İspanyol, İtalyan takımları birbiriyle eşleşemeyecek.

▪️ Beşiktaş'ın da yer alacağı son 16 turunda ilk maçlar 13-14 Şubat ve 20-21 Şubat, rövanş maçları ise 6-7 Mart ve 13-14 Mart tarihlerinde oynanacak.

▪️ 11 Aralık Pazartesi günü gerçekleşecek kura çekimi TRT Spor'dan izlenebilecek. Ayrıca UEFA'nın resmi internet sitesi üzerinden de canlı olarak takip edilebilecek.

🔥
Chelsea çıkma ihtimali yüzde 28.3

  • Real Madrid ve Sevilla Barcelona'ya rakip olamayacaklar. Juventus aynı grupta olduğundan o da eşleşemeyecek. MrChip takma isimli Alexis Tamayo'nun hesabına göre Son 16 Turu'nda İngiliz ve İspanyol ekiplerinin fazlalığı ve PSG ile Beşiktaş'ın kurada bir kısıtlamasının bulunmaması sebebiyle Chelsea'nin Barcelona ile eşleşme ihtimali yüzde 43.3'e çıkıyor. Böyle bir durumda Chelsea-Beşiktaş eşleşmesinin ihtimali yüzde 28.3'e geriliyor.

#Beşiktaş
#Leipzig
6 yıl önce
default-profile-img