|

Beşiktaş'ın yeni kalecisi: Fabricio Agosto Ramirez

Günay Güvenç ve Denys Boyko'yu takımdan göndermeye hazırlanan Beşiktaş'ta kaleye yapılacak transfer netleşti. Siyah beyazlı yönetim Boyko transferi öncesi de görüşmelerde bulunduğu İspanyol kaleci Fabricio Agosto Ramirez ile prensip anlaşmasına vardı. Beşiktaş'ın İspanyol kalecinin sağlık kontrollerinde bir problem olmaması halinde transferi gerçekleştireceği aktarıldı.

Yeni Şafak
11:23 - 20/06/2016 Pazartesi
Güncelleme: 11:54 - 20/06/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Fabricio Agosto Ramirez'in Deportivo ile sözleşmesi sona erdi. Beşiktaş bu transferi gerçekleştirmesi halinde bonservis bedeli ödemeyecek.
Fabricio Agosto Ramirez'in Deportivo ile sözleşmesi sona erdi. Beşiktaş bu transferi gerçekleştirmesi halinde bonservis bedeli ödemeyecek.

Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlı kulüp, kaptanı Tolga Zengin ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varırken Günay Güvenç ve Denys Boyko'yu takımdan gönderiyor.



Beşiktaş'ın Günay ve Boyko'nun yerine alacağı isim ise netlik kazandı. Siyah beyazlıların devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği ancak sakatlığı sebebiyle transferi gerçekleşmeyen Fabricio Agosto Ramirez ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Geçtiğimiz sezonu sakatlıkları dolayısıyla maç yapmadan kapatan İspanyol kalecinin yapılacak sağlık kontrolleri sonrası onay verilmesi halinde transferinin gerçekleşeceği aktarıldı.



Siyah beyazlıların kaleci antrenörü Sambade'nin La Liga'da izlediği kalecilerin başında gelen Fabricio Agosto Ramirez 2013 yılında Real Betis'ten Deportivo'ya transfer olmuştu. Deportivo'da gösterdiği performansla dikkat çeken İspanyol kaleci geçen sezon başında geçirdiği sakatlık dolayısıyla bu sezon hiçbir resmi maçta forma giyememişti.





İşte Fabricio Agosto Ramirez;

Günay Güvenç Kayserispor'a gidiyor










#Beşiktaş
#Fabricio Agosto Ramirez
#Deportivo
8 yıl önce