|

Beşiktaşlı eski yöneticiden Gomez yorumu: Hazmedemiyorum

Beşiktaşlı eski yönetici Erdal Torunoğulları, Mario Gomez'in satıldığı dönemle ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Yeni Şafak
10:01 - 15/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 10:12 - 15/10/2018 Pazartesi
Diğer
Mario Gomez Beşiktaş formasıyla çıktığı 41 maçta 28 gol atma başarısı göstermişti.
Mario Gomez Beşiktaş formasıyla çıktığı 41 maçta 28 gol atma başarısı göstermişti.

Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'la uzun yıllar birlikte görev yapan yönetici Erdal Torunoğulları, Alman golcü Mario Gomez'in satıldığı dönemle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Fanatik'e konuşan Torunoğulları'nın sözlerinden öne çıkanlar şöyle:
  • Mario Gomez için anlaşmamız şu şekildeydi... Biz ilk sezonda Gomez ile 1+2 yıllık sözleşme yaptık. 21 Nisan’a kadar bize imza atarsa bin euro karşılığı bonservisi bizde olacaktı ve 2 yıl daha oynayacaktı, aksi taktirde Fiorentina’nın oyuncusu olarak satışta yüzde 50 bizim hakkımız olacaktı. 8 Haziran’da Sayın Başkan’la Gomez’in gerçek menajeriyle Amsterdam’da buluştuk. Görüşme doğrultusunda verilen karar şu şekildeydi; haziran sonuna kadar birbirimize süre verip biz başka oyuncularla onlar ise başka kulüplerle görüşüp temmuzun başında tekrar bir araya gelerek durumu sonuçlandırmak.
"9,5 milyon euro teklif getirdiğini söyledi"
  • Ben 10 Haziran da başka bir oyuncu için Milano’ya geçtim ve Fiorentina futbol direktörünü de ziyaret ettim. Bu ziyarete yanımda 3 kişi ile gittim ve odada aynı zamanda menajer Ahmet Bulut’un ortağı Fali Ramadani’de vardı. Orada kendisi ile kısa bir tartışmamız oldu. Fali, 9,5 milyon euro teklif getirdiğini Fiorentina kulübünden satış yetkisini aldığını söyledi ve Fiorentina futbol direktörü de yanımdaki şahitlerin yanında bunu kabul etti. Buna rağmen Beşiktaş’a aktarılan bilgi ise Mario Gomez’in 1,5 milyon euroya satıldığı, yani Beşiktaş’a düşen payın 750 bin euro olduğudur.

#Mario Gomez
#Beşiktaş
5 yıl önce