|

Beşiktaş'ta derbi öncesi sarı alarm

Süper Lig'de Ankaragücü'nü konuk edecek Beşiktaş'ta 6 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Burak Yılmaz, Caner Erkin, Atiba, Umut Nayir, N'Koudou ve Boyd, kart görmeleri durumunda derbide forma giyemeyecek.

11:23 - 3/03/2020 Salı
Güncelleme: 11:33 - 3/03/2020 Salı
DHA
Siyah-beyazlılar 25. haftanın hazırlıklarını sürdürüyor.
Siyah-beyazlılar 25. haftanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Süper Lig'in 24'üncü haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 yenerek 2 hafta aradan sonra 3 puan alan Beşiktaş, 25'inci haftanın açılış maçında Cuma akşamı MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Karşılaşmanın bir hafta sonraki Galatasaray maçından önce olması, takımda 6 futbolcunun sarı kart ceza sınırında bulunması ve başkent ekibinin düşme hattından kurtulma çabası, siyah beyazlılar için mücadelenin önemini iki kat artırıyor.

Siyah-beyazlılarda Burak Yılmaz, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Umut Nayir, Kevin N'Koudou ve Tyler Boyd, Ankaragücü maçına 3 sarı kart ile ceza sınırında çıkacak. İsmi geçen 6 oyuncudan Burak, Atiba, Caner ve N'Koudou'nun maçta oynamasına kesin gözüyle bakılırken, geçen hafta ilk 11'de Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında göz dolduran Tyler Boyd'un da sahada olması ihtimal dahilinde.

Teknik direktör Sergen Yalçın ise 3 puanı oyuncu kaybı olmadan alıp, Galatasaray derbisine moralli çıkmak amacında. Bunun için de oyuncularını sürekli uyaracak olan tecrübeli teknik adam, futbolculardan özellikle hakemle diyaloğa girmemelerini isteyecek. Rakip oyuncularla da sert tartışmalar yaşanmasını istemeyen Yalçın'ın gerekirse özel toplantılar yaparak futbolculara uyarılarda bulunması da kaçınılmaz görünüyor.


#Beşiktaş
#Ankaragücü
#Süper Lig
#Galatasaray
4 yıl önce