|

Beşiktaş'ta fatura Abdullah Avcı ve Jeremain Lens'e kesildi

Süper Lig'de bu sezon ortaya koyduğu performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, Avrupa arenasında da bekleneni veremiyor. UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nun 2. haftasında İngiliz ekibi Wolverhampton Wanderers'a sahasında 1-0 yenilen siyah-beyazlı takım, bu kulvardaki ikinci maçını da kaybetti.

10:46 - 4/10/2019 Cuma
Güncelleme: 11:00 - 4/10/2019 Cuma
Diğer
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş grubundaki ikinci maçında İngiliz ekibi Wolves'e 1-0 mağlup oldu.
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş grubundaki ikinci maçında İngiliz ekibi Wolves'e 1-0 mağlup oldu.

UEFA Avrupa Ligi K Grubu ikinci maçında Beşiktaş Vodafone Park'ta, Wolverhampton’ı konuk etti. İngiliz ekibi 90+3. dakikada Willy Boly'nin kaydettiği golle karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş, Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı son 6 müsabakada da galibiyet elde edemedi. Süper Lig'de Çaykur Rizespor ve Medipol Başakşehir'le berabere kalan Beşiktaş, Gazişehir Gaziantep ile Trabzonspor maçlarında rakiplerine mağlup oldu. Siyah-beyazlı takım, UEFA Avrupa Ligi'nde ise Slovan Bratislava ve Wolverhampton Wanderers'a mağlup oldu.

Beşiktaş, bu sezon çıktığı 8 resmi karşılaşmada ise 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda 10 kez ağları havalandıran siyah-beyazlı takım, kalesinde ise 17 gol gördü.


Fatura Avcı ve Lens'e kesildi

Beşiktaşlı taraftarlar, teknik direktör Abdullah Avcı'yı protesto etti. Wolverhampton Wanderers'ın 90+3. dakikada gelen golünün ardından siyah-beyazlı taraftarlar, "Abdullah Avcı yere yatsana" ve "Söylesene bize hoca takım niye oynamıyor" şeklinde tezahürat yaptı. Bir grup taraftar da Abdullah Avcı'yı istifaya çağırdı. Öte yandan Avcı karşılaşmanın 90+2. dakikasında yaptığı itirazdan dolayı sarı kart gördü.


Karşılaşmanın 84. dakikasında yerini Gökhan Gönül'e bırakan Jeremain Lens oyundan çıkarken, tribünlerden yükselen ıslığı kaptan olarak sahaya çıkan Domagoj Vida engelledi. Hırvat futbolcu, ıslıklama esnasında tribünlere dönerek sakin olmalarını işaret etti. Hollandalı oyuncu tribünlerin bu tepkisine alkış tutarak karşılık verdi.



#Beşiktaş
#Abdullah Avcı
#Jeremain Lens
5 yıl önce