|

Beşiktaş'ta gündem yeniden Rafael

Beşiktaş, Lyon'un Brezilyalı sağ beki Rafael için harekete geçti. Geçen sezon da kulübün gündeminde yer alan 28 yaşındaki futbolcu için yönetim, ara transfer öncesinde Fransız ekibine teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Yeni Şafak
09:49 - 10/11/2018 السبت
Güncelleme: 10:00 - 10/11/2018 السبت
Diğer
Brezilyalı futbolcu Rafael, bu sezon Lyon formasıyla çıktığı 11 maçta 1 asist yaptı.
Brezilyalı futbolcu Rafael, bu sezon Lyon formasıyla çıktığı 11 maçta 1 asist yaptı.

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi öncesinde çalışmalar başladı. Fanatik'te yer alan habere göre teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sağ bek hattını güçlendirmek için harekete geçen siyah-beyazlıların, geçen sezon da gündemde bulunan Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'un Brezilyalı savunmacısı Rafael da Silva'nın peşine düştüğü bildirildi.

Kariyerinde daha önce Fluminense ve Manchester United gibi takımların da formasını giyen tecrübeli futbolcu için yönetimin, Lyon'un kapısını yakın zaman içerisinde resmen çalacağı bildirildi.

Siyah-beyazlılara yeşil ışık yaktı

Lyon formasıyla görev yaptığı 4 sezonda 110 karşılaşmaya çıkıp 2 gollük performans sergileyen tecrübeli ismin de Beşiktaş'a transferine sıcak baktığı konuşuluyor.

  • Başarılı oyuncunun sözleşmesinin haziran ayında bitecek olmasını göz önünde bulunduran Lyon'un, sezon sonunda boşa çıkacak oyuncusunu ocakta satıp para kazanmayı hedeflediği konuşuluyor.

#Rafael
#Beşiktaş
٪d سنوات قبل