|

Beşiktaş’ta Romero sesleri

Beşiktaş, Sampdoria’nın Arjantinli file bekçisiyle yaptığı ilk görüşmeden olumlu sonuç aldı. prensipte 'evet' diyen Romero, yıllık 2.1 milyon Euro talep etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 03:23 - 2/06/2015 Salı
Yeni Şafak

Beşiktaş, Arjantinli milli kaleci Sergio Romero'nun transferi için temaslarını hızlandırdı. Daha önce Romero ile yaptığı ilk görüşmelerden olumlu sonuç alan Dış transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğlulları, Arsenal'in de devreye girmesi nedeniyle tekrar harekete geçti. Torunoğulları, 28 yaşındaki kalecinin aynı zamanda menajerliğini de yapan eşi ile yaptığı görüşmede Beşiktaş'ın teklifini iletti. Sezon sonunda İtalyan ekibi Sampdoria ile sözleşmesi bitecek olan Remero'nun teklife prensipte 'evet' dediği öğrenildi. Arjantinli kalecinin siyah-beyazlılardan yıllık 2.1 milyon Euro talep ettiği, iki taraf gelecek hafta sözleşmenin resmen sona ermesinin ardından tekrar görüşecekleri kaydedildi.



Bu sezon Sampdoria formasıyla biri İtalya Kupası'nda olmak üzere 11 resmi maça çıkan Romero, kalesinde 14 gol gördü. Siyah-beyazlılar, daha önce ismi gündeme gelen Chelsea'nin Çek kalecisi Peter Cech'den hem yüksek para istemesi hem de Avrupa'nın dev kulüplerinin listesinde olması nedeniyle vazgeçti.


#Sergio Romero
#Beşiktaş
#Sampdoria
9 yıl önce