|

Beşiktaş'ta rota Lucas Lima

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen siyah-beyazlılar, önceliği 10 numaraya verdi. Listenin ilk sırasındaki isimse Brezilya ekibi Santos'un 26 yaşındaki orta saha oyuncusu oldu. Beşiktaş, bu transferi 7 milyon Euro'ya bitirmek istiyor. Lima da Türkiye'ye gelmeye hazır

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 02:28 - 26/12/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Süper Lig'de sezonun ilk yarısındaki son maçında Gaziantepspor'u 1-0 yenerek lider Başakşehir'in hemen 1 puan gerisinde 35 puanla devre arasına 2. sırada giren Beşiktaş'ta gözler tamamen ara transfere çevrilmiş durumda. Caner Erkin'in sakatlanmasından sonra sol tarafta yaşanan sorunu İspanyol ekibi Deportivo'dan Ryan Babel'i alarak çözen siyah-beyazlıların takviye etmek istediği bölgeler arasında defansa stoper, hücum hattına ekstra bir golcü ve 10 numara da yer alıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ise özellikle orta sahada oyunu yönlendirecek bir isim istediği ve önceliğin bu transfere verildiği öğrenildi. Listenin ilk sırasında yer alan futbolcunun ise Brezilya'nın Santos takımından Lucas Lima olduğu ifade edildi.



PLAN 3-4 KATINA SATMAK


Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın iki senedir takip ettiği oyuncu için teknik direktör Şenol Güneş'in de onay verdiği ifade edildi. Bunun üzerine düğmeye basan siyah-beyazlılar, şu anda bu transfere odaklanmış durumda. Oyuncunun kulübü Santos, Lima'yı takımdan göndermeye sıcak bakmıyor. Belirlenen bonservis bedelinin ise 9.5 milyon Euro olduğu kaydedildi. Beşiktaş yönetiminin bu fiyatı 7 milyon Euro'ya çekmek istediği ifade edildi. Sözleşmesi 31 Aralık 2017'de bitecek Lima'nın da siyah-beyazlı takıma gelmek istediği ve Santos yönetimiyle görüşerek, “Beşiktaş'a gitmeme izin verin” dediği belirtildi. Beşiktaş yönetimi, 26 yaşındaki oyuncuyu teknik direktör Güneş'le parlatıp bir kaç sezon içinde İspanya ya da Almanya'ya 20-30 milyon Eurolara satacaklarına inanıyor. Oyun zekası son derece yüksek olan Lima, 2016'da 57 maça çıkarken 6 gol atıp 4 de asist yaptı.


#Beşiktaş
#Lucas Lima
7 yıl önce