|

Beşiktaş'ta Serdal Adalı resmen aday

Beşiktaş’ta Serdal Adalı 20 Ekim’de gerçekleşecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda resmen aday oldu.

10:36 - 10/10/2019 Perşembe
Güncelleme: 10:49 - 10/10/2019 Perşembe
Diğer
Beşiktaş'ta Serdal Adalı resmen aday oldu.
Beşiktaş'ta Serdal Adalı resmen aday oldu.

Beşiktaş’ta sıcak saatler yaşanmaya devam diyor. Dün sabah gerçekleşen basın toplantısında Başkan Fikret Orman, daha önce aday olmayacağını açıkladığını belirterek, "O gün hangi noktadaysam, bugün de aynı noktadayım" ifadelerini kullanmıştı. Bugün ise gözler başkan adayı olacağı iddia edilen isimlere çevrilmiş durumda.

Siyah-beyazlılarda ilk resmi aday Serdal Adalı oldu. Adalı daha önce yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’a adaylık açıklamak o kadar kolay değil. Yararlı olacaksam aday olurum. Laf olsun diye aday olup seçime girmeyi düşünmüyorum. Çalışıyoruz, sorunlar üzerinde çalışıyoruz. Şu an ben ikinci başkanım. İnce eleyip sık dokuyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan adaylık için adı geçen bir başka isim olan İsmail Ünal da dün yaptığı açıklamayla camiaya birlik beraberlik çağrısı yaptı ve tek aday altında birleşmenin camia için en doğrusu olacağını ifade etti. Ünal, "Bizler yarışmayalım ki, Beşiktaş rakipleriyle daha iyi yarışsın" diyen İsmail Ünal, "Bu olağanüstü durumda yetkisi olup etkisi olmayan, zayıf yönetimler oluşturmak yerine tek vücut halinde seçime gitmenin yolunu bulalım" dedi.

#serdal adalı
#Beşiktaş
4 yıl önce