|

Beşiktaş'ta son gözde Faye

Yabancı transferinde bir çok futbolcuyla görüşen siyah-beyazlılar, son olarak İngiltere'nin Bolton Wonderers takımında oynayan Senegalli oyuncuyu gündemine aldı.

00:00 - 28/06/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:36 - 28/06/2007 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş'ta son gözde Faye
Beşiktaş'ta son gözde Faye

Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Beşiktaş şimdi de gündemine İngiltere'nin Bolton Wonderers takımında forma giyen Abdullah Faye'yi aldı. 1.87 boyundaki Senegalli defans oyuncusu 2005 yılında Fransa'nın Lens takımından İngiliz ekibine geldi. Zamanında müdahaleleri, fizik gücü ve hızı yüksek olan 29 yaşındaki oyuncunun defansif yönü daha çok göze çarpıyor. Siyah-beyazlıların son gözdesi Faye, Bolton Wonderers takımında geçen sezon 3 maçı yedekten gelip, 31 maç maç oynadı. Faye, bu maçlarda 2 gol attı ve 10 sarı kart gördü.


Siyah-beyazlı takımın Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot ve Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk'in bu futbolcunun menajeri ve Bolton Wonderers kulübüyle görüştüğü ve transfer şartlarını öğrendiği bildirildi. Bu arada Beşiktaş 2 gün süre verdiği Real Betis'li Assunçao'dan bugün son cevabı vermesi bekleniyor. Siyah-beyazlı yöneticilerin bu futbolcudan gelecek cevaba göre transferde hareket etmesi bekleniyor. Fransa'da bulunan Celalettin Kolot ve Mario Berk'in temaslaını tamamladıktan sonra bugün İstanbul'a dönmesi bekleniyor.




17 yıl önce