|

Beşiktaş'ta stoper tamam sıra hücumda

Victor Ruiz ile stoper sorununu çözen Beşiktaş, sol bek ve hücum bölgesine yapacağı takviyeler için girişimlerini sürdürüyor. Kanat bölgesine alternatifi arayan siyah-beyazlı yönetimin listesinde Southampton’dan Mohamed Elyounoussi ve Schalke’den Konoplyanka ilk sırada bulunuyor.

Haber Merkezi
09:12 - 7/08/2019 Çarşamba
Güncelleme: 18:13 - 20/10/2019 Pazar
Yeni Şafak
Yevhen Konoplyanka geride bıraktığımız sezonda, 21 karşılaşmada 1 gol 2 asistlik performans ile oynadı.
Yevhen Konoplyanka geride bıraktığımız sezonda, 21 karşılaşmada 1 gol 2 asistlik performans ile oynadı.

Sezon öncesi 2. kampı Avusturya’da tamamlayarak İstanbul’a dönen Beşiktaş’ta, görülen eksiklikler üzerine transfer çalışmalarına hız verildi. Siyah-beyazlıların özellikle oynadığı 4 hazırlık maçında kötü bir görüntü sergilemesi ve gol problem yaşaması, yönetimi harekete geçirdi.

Villarreal’in 30 yaşındaki stoperi Victor Ruiz’i 3 yıllığına renklerine bağlayan Beşiktaş’ta yönetim sol bek ve hücum bölgesine yapacağı takviyeler için de girişimlerini sürdürüyor.

Sol bek için en ciddi adaylar Paderborn forması giyen Jamilu Collins ile Lazio’dan Riza Durmisi. İki oyuncu ve kulüpleriyle görüşmeler devam ediyor. Yaşadığı maddi problemler nedeniyle, transferde ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş, kadrosuna katmak istediği oyuncuları en az maliyetle transfer etmek istiyor. Siyah-beyazlılar, görüşmelerin ardından Collins ile Durmisi arasında tercih yapacak.

Kanatlara takviye

Öte yandan Jeremain Lens’ten bir türlü istediği verimi alamayan Beşiktaş, kanatlarda Boyd ve Quaresma’ya da alternatif arıyor. Siyah-beyazlılarda öncelik Southampton forması giyen Mohamed Elyounoussi ve Schalke’den ayrılması beklenen Yevhen Konoplyanka. Southampton’da Elyounoussi’yi kiralık olarak kadroya dahil edebilmek için temaslarını sürdüren Beşiktaş, Fas asıllı Norveçli oyuncu ile anlaşmış durumda.

İngiliz ekibiyle şartlarda orta yol bulunması durumunda yakın zamanda transfer gerçekleşebilir. Konoplyanka da ise Beşiktaş ağırdan hareket ediyor. Yıldız isim için uygun zemin arayan yönetim, maliyeti düşürmesi durumunda bu transferi de gerçekleştirebilir. Beşiktaş yönetiminin, Burak Yılmaz’ın sakatlanması sonrası bir forveti de kadrosuna katabileceği ifade edildi.



#Beşiktaş
#Jeremain Lens
#Victor Ruiz
#Konoplyanka
5 yıl önce