|

Beşiktaş'ta taşlar oynuyor: Sergen Yalçın'dan dikkati çeken kadro kararı

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Denizlispor maçında Aboubakar’ı sol kanatta oynatıp ileri uçta Larin’e görev vermeyi düşünüyor. Vida ise yeniden ilk 11’e dönüyor.

Haber Merkezi
10:05 - 23/10/2020 Cuma
Güncelleme: 10:12 - 23/10/2020 Cuma
Yeni Şafak
Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, bu sezon 4 maçta 4 puan topladı.
Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, bu sezon 4 maçta 4 puan topladı.

Beşiktaş’ta, pazartesi günü oynanacak olan Denizlispor maçının hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın, Denizli deplasmanında bazı değişiklikler yapabileceği dile getiriliyor.

Siyah beyazlılar; Hasic, Atakan, N’Koudou ve Mensah’tan bu maçta yararlanamayacak. Kadrodaki eksikler nedeniyle Aboubakar’ı sol kanatta, Larin’i de ileri uçta deneyen Sergen Yalçın, son kararını maç günü verecek. Sergen Yalçın, yapılan son antrenmanlarda Aboubakar-Larin ikilisini birlikte denedi ancak Kamerunlu golcüye özel bir görev verdi. Aboubakar, direkt en uçta oynamak yerine zaman zaman kanat bölgesine zaman zaman da 10 numaraya gelerek, oyun kurma görevine de soyunacak.

Orta sahada ise Atiba, Dorukhan, Josef ve Ljajic’i düşünen deneyimli çalıştırıcının, Ljajic’in durumuna göre Oğuzhan’a da 11’de görev verebileceği belirtiliyor. Savunmada ise Vida’nın yeniden 11’e dönmesi bekleniyor.


#Aboubakar
#Sergen Yalçın
#Denizlispor
#Larin
3 yıl önce