|

Beşiktaş'ta Víctor Ruiz 3 hafta yok

Beşiktaş'ın İspanyol savunma oyuncusu Victor Ruiz'in sakatlık nedeniyle yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

14:43 - 15/10/2019 Salı
Güncelleme: 14:51 - 15/10/2019 Salı
DHA
Beşiktaş'ta Víctor Ruiz 6 karşılaşmada forma giydi.
Beşiktaş'ta Víctor Ruiz 6 karşılaşmada forma giydi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Dün sabahki antrenman sonrası sağ bacak alt arka (soleus) adalesinde ağrısı olan oyuncumuz Victor Ruiz’in yapılan muayenesi ve çekilen MR’ı sonucuna göre soleus kasında grade 2 zorlanma tespit edilmiştir. Tedaviye sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

Beşiktaş, Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdürdü

Süper Lig'in 8. haftasında 19 Ekim Cumartesi günü deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarına devam etti.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde sabah gerçekleştirilen idman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Antrenmana, milli takımlarında bulunan futbolcular ile tedavisi süren Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup, Victor Ruiz ve Georges N'Koudou katılmadı.

  • Isınma koşularıyla başlayan idmanda, pas ve kontrol pas çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenman, üç takımla değişmeli olarak yarı sahada yapılan turnuva maçları ile sona erdi. Öte yandan, Alemdağ Emlak Konut İlkokulundan bir grup öğrenci, antrenmanı izledi ve siyah-beyazlı futbolcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

#Beşiktaş
#Victor Ruiz
5 yıl önce