|

Beşiktaş'tan çekinmiyoruz

Aa
00:00 - 31/07/2007 Salı
Güncelleme: 20:27 - 31/07/2007 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş'tan çekinmiyoruz
Beşiktaş'tan çekinmiyoruz

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak olan Moldova ekibi FCSheriff'in yardımcı antrenörü Migul Anatolie, siyah-beyazlı takımdan çekinmediklerini söyledi.

Maslak Sheraton Otel'de gerçekleştirilen toplantıya FC Sheriff TeknikDirektörü Leonid Koutchouh futbolcularıyla toplantı yaptığı gerekçesiyle katılmazken, basın mensuplarının sorularını yardımcı antrenör Migul Anatolie yanıtladı.

Tur şanslarını yarın sergileyecekleri oyunun belirleyeceğini kaydeden Anatolie, "Beşiktaş'tan çekinmiyoruz, ama saygımız sonsuz. Biz takım olarak her zaman kendi sahamızda daha iyi motive oluyoruz. İstanbul büyük bir şehir ve Beşiktaş da ciddi bir rakip" dedi.

Migul Anatolie, Beşiktaş'ın çok tecrübeli bir takım olduğuna da dikkatçekerek, "Yarın hücum yapmaya çalışacağız, ama en önemlisi bizimdefansta iyi bir oyun sergileyebilmemiz. Her takımın olduğu gibi tekdüşüncemiz kazanmak. Bundan önce de Beşiktaş'ı biliyor ve takipediyoruz. Oyunlarını da biliyoruz. Umarım yarınki maç güzel bir ortamdageçer" diye konuştu.

TARKHNISHVILI: "FUTBOL OYNAMAYA GELDİK"

FC Sheriff takımının kaptanı Gürcü oyuncu Vazha Tarkhnishvili isetakımlarına başarıyı getiren sırrı açıklamak istemediğini belirtirken,şunları söyledi:"Yarın her şey belli olacak. Seyirci ve stat bizi etkilemez. Biz,futbol oynamaya geldik. Ben Gürcistan doğumluyum ve orada Türk futbolu yakından takip ediliyor. Bir çok arkadaşım da Türkiye'de oynadı.

Oyuncuları ve takımları iyi biliyorum.



17 yıl önce