|

Beşiktaş'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na dev destek

Siyah-beyazlı kulüp, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ sözleriyle başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon 903 bin liralık destekte bulundu.

Haber Merkezi
15:54 - 2/04/2020 Perşembe
Güncelleme: 16:27 - 2/04/2020 Perşembe
DHA
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi

Milli Dayanışma Kampanyası'na bir destek de Beşiktaş Kulübü'nden geldi. Siyah beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kampanyayı yürekten destekliyoruz"
  • "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Biz bize yeteriz Türkiyem' sözleriyle başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'nı yürekten destekliyor, aziz milletimizin koronavirüs salgını nedeniyle yaşanan sıkıntılı günleri birlik ve beraberlik içinde geride bırakacağına yürekten inanıyoruz. Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki Yönetim Kurulumuz ve Futbol A Takımımız bir araya gelerek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla düzenlenen Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon 903 bin Türk Lirası bağışlama kararı almıştır. 'Biz bize yeteriz Türkiyem' diyor, bu vesileyle Covid-19 salgınına karşı en ön safta mücadele eden sağlık neferlerimize şükranlarımızı sunuyoruz."
Çebi: Milli beraberlik ruhu Beşiktaş'ın köklerine işlemiş bir duygudur

Başkan Ahmet Nur Çebi, Milli Dayanışma Kampanyası hakkında, "Milli beraberlik ve dayanışma ruhu Beşiktaş'ın köklerine işlemiş bir duygudur. Evde kalalım, evde kalan ihtiyaç sahiplerine maddi ve manevi destek olalım" ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz: Ülkemizin yanındayız

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu ve kaptanı Burak Yılmaz, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için düzenlenen yardım kampanyası ile ilgili, "Toplum olarak böylesine zor günleri, el ele vererek milli beraberlik ve dayanışma ile aşmamız gerek. Biz kenetlendiğimizde her türlü zorluğun üstesinden gelebiliriz. Ülkemizin yanındayız" ifadelerini kullandı.

Atiba: Beşiktaşlı oyuncular olarak Türkiye'nin yanındayız

Takımın tecrübeli isimlerinden Atiba Hutchinson ise "7 yıldır Türkiye'de yaşıyorum, çocuklarım burada büyüdü. Artık kendimi ve ailemi bu ülkenin bir parçası olarak hissediyorum. Böyle bir kampanya olunca futbolcu arkadaşlarımla bağışta bulunmak istedik. Dünya çapında yaşanan bu zorlukta Beşiktaşlı oyuncular olarak Türkiye'nin yanındayız" açıklamasında bulundu.

#Beşiktaş
#Milli Dayanışma Kampanyası
4 yıl önce