|

Beşiktaş'tan sürpriz teklif

Siyah-Beyazlılar'ın, Paris Saint-Germain'de yedek kalan İtalyan file bekçisi Salvatore Sirigu için teklifte bulunduğu iddia edildi.

Yeni Şafak
17:20 - 18/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 17:22 - 18/01/2016 Pazartesi
Diğer

Ara transfer döneminde bir kaleci almak isteyen Beşiktaş'ta arayışlar devam ediyor. Henüz somut bir gelişme sağlayamayan yönetimin, gündemine son olarak Salvatore Sirigu'yu aldığı öne sürüldü.



Ntv Spor'da yer alan habere göre; 29 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralamak için Paris Saint-Germain ile temasa geçen Beşiktaş, Fransız ekibinin cevabını bekliyor. 5 sezondur Paris Saint-Germain'de forma giyen Sirigu, bu sezon takımın ikinci kalecisi konumuna düştü.



Boyko belirsizliği

Yönetim bir yandan Sirigu için Fransız kulübünden cevap beklerken, bir yandan da listesinde bulunan diğer adaylarla ilgili görüşmelerine devam ediyor. Juventus ile Neto'yu kiralamak için teması sürdüren siyah beyazlılar, Denys Boyko'dan da vazgeçmiş değil. Ukrayna'daki iç karışıklık nedeniyle Dnipro Başkanı Ihor Kolomoyskyi'ye ulaşamayan Beşiktaş, pazarlık sürecinde sıkıntı yaşıyor.



Bir süre önce yapılan görüşmenin ardından Ukrayna ekibinin başkanı ile iletişim kurulamaması transferde son noktanın konulmasına engel oldu. Bu hafta içinde kalecisini belirlemek isteyen yönetim görüşmelerde bulunduğu kulüplerden gelecek yanıta göre resmi imzayı attıracak.







#Salvatore Sirigu
#beşiktaş
#transfer teklifi
#psg
8 yıl önce