|

Beşiktaş'tan sürpriz teklif

Denys Boyko'yu alarak uzun süren kaleci arayışlarına son noktayı koyan Beşiktaş'ta sıra stoper transferine geldi. Siyah-Beyazlı kulübün Alexis Delgado için Getafe'ye resmi teklifi sunduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
11:23 - 20/01/2016 الأربعاء
Güncelleme: 12:19 - 20/01/2016 الأربعاء
DHA

Hafta sonuna kadar stoper transferini de açıklamak isteyen Siyah-Beyazlılar!da Delgado'nun transfer edilme olasılığı oldukça yüksek.



Dnipro'dan Douglas Silva için uzun süredir beklemede olan Beşiktaş, oyuncunun geçirdiği menüsküs ameliyatından sonra tedavi sürecinin uzaması üzerine bu transferden vazgeçme aşamasına geldi. Aynı zamanda Dnipro'nun Douglas için istediği yüksek bonservis bedelinde indirime gitmemesi de Siyah-Beyazlıları diğer altrenatiflere yöneltti.



İlk sırada Delgado var

Lamine Sane ve Zapata ile görüşme halinde olan Beşiktaş'ın İspanya'nın Getafe takımında oynayan Alexis Delgado'yu sürpriz bir şeklide listenin başına aldığı ve bu transferde önemli mesafe kaydettiği öğrenildi.



Menajeriyle anlaşma tamam

30 yaşındaki İspanyol defans oyuncunun menajeri ile İstanbul'da bir araya gelen ve her koşulda anlaşma sağlayan Erdal Torunoğulları Getafe'den gelecek haberler sonrası bu transfer yön verecek.



Alexis Delgado'yu satın alma opsiyonlu olarak kiralamak isteyen Beşiktaş Getafe'ye resmi teklifini iletti ve cevabını beklemeye geçti. Bir kaç gün içinde stoper konusunu da çözüme kavuşturmak isteyen Beşiktaş, Getafe'nin teklifi kabul etmesi halinde bir iki gün içinde Delgado'nun transferini de açıklayacak

#beşiktaş
#transfer
#Alexis Delgado
#getafe
٪d سنوات قبل