|

Beşiktaş'tan teklif aldığını açıkladı

PSV Eindhoven forması giyen 26 yaşındaki Fransız defans oyuncusu Nicolas Isimat-Mirin, Beşiktaş'tan teklif aldığını söyledi.

Yeni Şafak
10:50 - 31/07/2018 Salı
Güncelleme: 11:36 - 31/07/2018 Salı
Yeni Şafak
Nicolas Isimat-Mirin, Monaco'da bir sezon forma giymişti.
Nicolas Isimat-Mirin, Monaco'da bir sezon forma giymişti.

Hollanda Ligi ekiplerinden PSV Eindhoven'da forma giyen Fransız stoper Nicolas Isimat-Mirin, teklif aldığı takımlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş'tan gelen teklif ilgi çekiciydi"

Foot Mercato'ya konuşan 26 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş ve Rennes'den teklif aldığını söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

  • Beşiktaş ve Rennes'den gelen teklifler ilgi çekiciydi. Tabii başka teklifler de var. Görüşmeler yapıyoruz. Transferin önünde birkaç pürüz kaldı diyebilirim.
"Gomis'le Türkiye'yi konuştum"

Isimat-Mirin ayrıca, Beşiktaş'tan gelen teklif sonrası Galatasaray'ın golcüsü Bafetimbi Gomis'le de görüştüğünü belirterek şunları dile getirdi:

  • Bafetimbi Gomis'le, bir hazırlık maçı sonrası bu konuyu konuşma şansım oldu. Bana, Türkiye'nin iyi yönlerinden ve taraftarların sevgisinden bahsetti. Ayrıca bu ligde oynuyor olmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu söyledi. Ben de onu dinledim. Kararımı yakında vereceğim.
Isimat Mirin kimdir?

Futbol kariyerine Fransız ekibi Valenciennes'de başlayan 1991 doğumlu ve 1.87 boyundaki Isimat-Mirin, 2013'te Monaco'ya transfer oldu. Burada geçirdiği bir sezonun ardından, PSV'ye giden Fransız futbolcu kulüp kariyeri boyunca çıktığı 216 maçta 7 gol kaydetti.



#Nicolas Isimat-Mirin
#Beşiktaş
6 yıl önce