|

Beşiktaş'tan Valdes ve Obi açıklaması

Beşiktaş Kulübü, son günlerde kaleci Victor Valdes ve Chelsea forması giyen Mikel Obi ile ilgili çıkan haberlere ilişkin bir açıklama yayınladı.

Yeni Şafak
14:50 - 11/09/2015 Cuma
Güncelleme: 12:08 - 11/09/2015 Cuma
IHA

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:



"Son günlerde yazılı basında kulübümüz ile ilgili çeşitli iddiaların yer aldığı asılsız haberler yapılmaktadır. Kaleci Victor Valdes'in transferinin kaleci antrenörümüz Jose Sambade Carreira'nın olumsuz raporu nedeniyle bozulduğu iddiası, gerçeklerden uzak masa başında üretilen bir senaryodur. Dış İlişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyemiz Erdal Torunoğulları'nın ismi kullanılarak yapılan röportaj haberleri de gerçekleri yansıtmamaktadır. Torunoğulları'nın, medya organlarına demeç vermemesine karşın gazetelerde ismi kullanılarak farklı farklı haberler yayınlanması bizleri şaşırtmaktadır.



'Şenol Güneş'le fikir ayrılığımız yoktur'

Teknik direktörümüz Şenol Güneş ile yönetim kurulumuz arasında transferler nedeniyle sorun olduğu imasının yapıldığı bu haberleri etik bulmadığımızı belirtiriz.


Yönetim Kurulumuz ile Şenol Güneş arasında transfer çalışmalarıyla ilgili fikir ayrılığı yoktur, uyumlu bir çalışma yürütülmektedir. Chelsea forması giyen Obi Mikel'in transferinde ret yanıtı aldığımız ve devre arasında kiralık olarak transfer girişiminde bulunacağımız iddiası da gerçekleri yansıtmamaktadır. 3 hafta sonunda Süper Lig'in en golcü takımı olan, her hafta üzerine ekleyerek sahada daha da iyi bir performans sergileyen futbol takımımız ile ilgili, bu asılsız haberleri maksatlı bulduğumuzu belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız."



#beşiktaş
#mikel obi
#victor valdes
#yalanlama
9 yıl önce