|

Bienvenu ile olmaz

Niang'ın F.Bahçe'den ayrılmasıyla tüm planlarının alt üst olduğunu belirten Kocaman'ın “Niang kalsaydı, daha farklı olurdu. Bienvenü beklentilerimin çok altında çıktı. Bienvenu ile bu iş çok zor yürür” dediği kaydedildi

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 23/12/2011 Cuma
Güncelleme: 00:13 - 23/12/2011 Cuma
Yeni Şafak
Bienvenu ile olmaz
Bienvenu ile olmaz

F.Bahçe'de ilk yarının son maçında deplasmanda Antalyaspor ile berabere kalmanının üzüntüsü yaşanırken teknik direktör Aykut Kocaman ise Niang'ın takımdan ayrılmasının pişmanlığını, yerine transfer edilen Bienvenu'de de yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi. Genç teknik adamın, yakın çevresine Senegalli golcünün ayrılışının takımdaki büyük etkisine dikkat çekerek, “Keşke Niang kalsaydı. O zaman 40 gol barajını geçerdik” dediği öğrenildi. Niang'ın F.Bahçe'den ayrılmasıyla planlarının alt üst olduğunu kaydeden Aykut Kocaman'ın “Niang'ın yerini dolduramadık. Bizimle beraber olsaydı, puan kaybettiğimiz maçları geri çevirirdik” ifadelerini kullandığı belirtildi. Antalyaspor maçında iki önemli fırsattan yararlanamayan Bienvenü'de hayal kırıklığı yaşadıklarına dikkat çeken F.Bahçe Teknik Direktörü, “Bienvenü beklentilerimin çok altında çıktı. Bienvenü ile bu iş çok zor yürür” sözlerini kullandığı kaydedildi.


Kocaman istedi, yönetim Borges'i bitiriyor

Sarı-lacivertli takımın ligin ilk yarısında yaşadığı gol sorunu nedeniyle yönetim harekete geçti. F.Bahçe'de ilk hedef teknik direktör Aykut Kocaman'ın ısrarla alınmasını istediği Brezilya'nın Santos Kulübü'nde forma giyen Borges. Brezilyalı golcünün transferi için daha önce yapılan görüşmelerde bonservis konusunda anlaşmaya varan F.Bahçe, Borges için Santos ile bir kez daha masaya oturup bu transferi bitirmeye çalışacak. Bu sezon Santos formasıyla 23 gol atan Borges'in sarı-lacivertli kulübe transferinin an meselesi olduğu belirtilirken, kaptan Alex de vatandaşından övgüyle bahsetmişti.


En iyi olduğumuzu göstereceğiz

F.Bahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, ligin ilk yarısında zorlu bir süreç yaşadıklarını belirterek, “İkinci yarıda göstereceğimiz performansla yine ligin en iyi takımı olduğumuzu göstereceğiz” dedi. Boğaziçi Üniversitesi Spor Ödülleri törenine katılan Emre, burada 'Yılın en başarılı futbolcusu' ödülüne layık görüldü.



12 yıl önce