|

Bilal Kısa G.Saray'da

G.Saray Teknik Direktörü, Bilal Kısa’nın 1-2 gün içinde imza atacağını belirtirken Sabri ve Melo ile devam etmek istediklerini söyledi. Gitmek isteyeni tutmayacaklarını dile getiren genç çalıştırıcı, forvete bir takviye yapacaklarını Amrabat ve Sercan Yıldırım'ı da değerlendirebileceklerini ifade etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 02:46 - 11/06/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Galatasaray'ın Haziran ayı divan kurulu toplantısı dün gerçekleşirken önceki gün Başkan Dursun Özbek ile bir araya gelerek sarı-kırmızılı takıma 3 yıllık imza atan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yeni süreci değerlendirdi. Transferlerle ilgili net konuşan genç teknik adam, Akhisar Belediyesporlu Bilal Kısa ile anlaştıklarını belirterek Sabri ve Melo'nun takımda kalacağını açıkladı. Önce yaptığı anlaşmayı değerlendiren Hamzaoğlu, “İnşallah Galatasaray'ın bize verdiği değere layık oluruz. Biz, bizden öncekilerden emaneti aldık; inşallah bizden sonrakilere de en iyi şekilde devrederiz. Amacımız 3-5 yılda daha iyi yerlere gelmek” derken gidecek ve kalacaklarla ilgili “Bilal Kısa ile prensip olarak anlaştık. 1-2 gün içerisinde gelip imzayı atacak. Sabri ile kesinlikle devam etmek istiyorum çünkü o, bu kulübün değeri. Oyuncu ve karakterine değer verdiğim bir isim. Kalmasını istiyorum. Çok açık ve net söylüyorum. Sadece Melo ile alakalı değil, Melo ile de her oyuncumla devam etmek isterim. Melo değil kim olursa olsun gitmek istiyorsa gitmelidir. Amrabat'ı da kadroda düşünüyorum. Amrabat kamp çalışmalarına katılacak, bizimle olacak. Pandev'in gitmesiyle forvette Umut ve Burak kaldı. İki oyuncuyla devam edemeyiz. Birini alacağız Sercan Yıldırım'ı da değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.



Yıldızlar G.Saray'ın tabiatında var

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, mazbatasını aldı; yeni dönemde mevcut başarıların üzerine çıkma sözü verdi



G.Saray Divan Kurulu'nda mazbatasını alarak resmen göreve başlayan Başkan Dursun Özbek, teşekkür konuşmasında iddialıydı. Hedeflerininin G.Saray'a yıldızlar kazandırmak olduğunu vurgulayan Özbek, "5-6-7. yıldız, bunlar G.Saray'ın tabiatında var" dedi. G.Saray başkanlığının önemini kuvvetli bir şekilde hissettiklerini kaydeden Özbek, G.Saray'ı Duygun Yarsuvat yönetiminin taşıdığı seviyenin üzerine taşımaya söz verdi. G.Saray'da tasarruf ederek değil mali disiplini sağlayarak israfı önlediklerini vurgulayan Özbek; "Aynı disiplin ve kararlılığı, Galasaray'ın sportif başarısından feragat etmeden, sadece israfı önleyerek başarı yakalayacağımıza inancım tamdır. İlkleri yaşamış bir kulübüz ve bunu devam ettireceğiz. Gözünüz arkada kalmasın; G.Saray'ı en iyi şekilde yöneteceğiz” dedi.



Kupaya kavuştular


G.Saray'ın şampiyonluk kutlamalarına alınmamaları sonrası burukluk yaşayan Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak, dün Divan Kurulu'nda büyük emek sarf ettikleri lig ve Türkiye Kupası'yla hasret giderdi. İki yönetici, Başkan Dursun Özbek ile birlikte açıklamalarda bulunurken Özbek, Dürüst ve Albayrak için “Birlikte çalıştık, birlikte emek verdik. Beraber başarıya ulaştık. Gayet hoş bir tablo. Onların emeklerini kimse inkar edemez. Teşekkür ediyorum” dedi.



Albayrak: Kimse bir şey aramasın


Abdurrahim Albayrak “Bu yönetim 7 aylık döneminde tarih yazdı. Altın harflerle tarihe geçti. Kimsenin bu kadar başarı beklemediği bir ortamda, bir olduk, birlik olduk. İki kupa aldık, şampiyon olduk. Bunun arkasında kimse bir şey aramasın. Aramızda hiçbir sıkıntı yoktur" dedi.



Ali Dürüst: Biz düğün sahibiyiz


Ali Dürüst'ün ortaya atılan polemiklerle ilgili açıklamaları ise şöyle oldu: “Biz bir ekiptik. Orada zaten Abdurrahim Albayrak'la birlikte düğün sahibiydik. Bir yanlış anlaşılma yok. Bir ekip olunduğunda başarı geliyor. Biz 7 ay boyunca bir ekip olduk.”



Düşman çatlattılar


Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, futbol takımının şampiyonluk kutlamalarında kürsüye çağrılmamaları tartışma konusu olan eski yöneticiler Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'le birlikte basın mensuplarına samimi pozlar verdi. Küs oldukları iddia edilen üç isim, adeta düşman çatlattı.



3 emektara 4. yıldız beratı!


Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen ve şampiyonluk kutlamalarına ayrılan haziran ayı divan kurulu toplantısında, Galatasaray Sportif AŞ eski yöneticisi Ali Dürüst ve eski başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na başarı beratı takdim edildi. Dürüst, Albayrak ve Hamzaoğlu başarı beratlarını aldığında salonda alkış tufanı koptu.





#Galatasaray
#Ali Dürüst
#Türkiye Kupası
#bilal kısa
9 yıl önce