|

Bilal Kısa transferinde kriz

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, 'Bilal'in serbest kalması için bize 1 milyon TL ödemesi gerekiyor. Galatasaray'ın bu sözleşmeden herhalde haberi yok' dedi.

Yeni Şafak
17:07 - 16/06/2015 Salı
Güncelleme: 18:56 - 16/06/2015 Salı
DHA

Galatasaray'ın her konuda anlaşma sağladığı Bilal Kısa konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Bilal'in sözleşmesinde özel bir madde olduğunu söyleyen Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, "Bilal'in serbest kalması için bize 1 milyon TL ödemesi gerekiyor. Galatasaray'ın bu sözleşmeden haberi herhalde yok" dedi.



Gekas'a yeşil ışık

Geçen sezon Roberto Carlos'la yıldızı barışmayıp kadro dışı kalan, ardından da sözleşmesi feshedilen Yunan golcü Theofanis Gekas'la yine görüşebileceklerini söyleyen Eryüksel, "Alacakları için kulübü UEFA ve Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği FIFA'ya şikayet etmedi. Onunla yine temasa geçebiliriz. Kendi kararı da mühim" şeklinde konuştu.



Cihat Arslan ise "Gekas takımın ligde kalmasına büyük katkı yaptı. Herkesin takımında isteyeceği bir oyuncu. Öncelikle ne sebepten gittiğini detaylarıyla ögrenmek isterim. Dönmesi için şartlarım olur" dedi.



Geçen sezon 13 gol atan Gekas, mart ayında kadro dışı bırakılmıştı.



#galatasaray
#bilal kısa
#serbest kalma ücreti
9 yıl önce