|

Biliç Burak Yılmaz'a talip

Sezonu çifte kupayla kapatan Galatasaray'da takımın yıldız ismi Burak Yılmaz'a olan talipler artıyor.

Yeni Şafak
19:21 - 10/06/2015 Çarşamba
Güncelleme: 16:25 - 10/06/2015 Çarşamba
Diğer

Galatasaray formasıyla başarılı bir sezonu geride bırakan Burak Yılmaz için Avrupa devleri Sarı-kırmızılı kulübün kapısında adeta sıra oluşturdu.



2012 yılında Trabzonspor'dan transfer edilen ve Galatasaray formasıyla çıktığı 121 maçta 72 gol atma başarısı gösteren Burak Yılmaz için Avrupa'nın önde gelen kulüpleri tekliflerini yapmaya başladı. Daha önce İtalya Serie A takımlarından Lazio'nun kıskacına giren Burak Yılmaz için İspanya'dan Atletico Madrid, İngiltere'den Arsenal ve Chelsea de nabız yoklamıştı. Kariyerine Türkiye'nin 4 büyük kulübünü yazdıran Burak Yılmaz için İngiliz basınından sürpriz bir iddia ortaya atıldı.



Vatan'ın haberine göre teknik direktörlüğüne Beşiktaş'tan alkışlarla uğurlanan Slavan Bilic'i getiren West Ham United, ilk iş olarak golcü futbolcuyu transfer etmek istiyor. Özellikle takıma bitirici özelliği yüksek olan bir isim isteyen Bilic'in Burak Yılmaz'ı kesinlikle takımda görmek istediği belirtildi.



Slaven Bilic'ten detaylı bir transfer raporu alan Londra ekibinin, listenin başında bulunan Burak Yılmaz için girişimlere başladığı ve 7 milyon Sterlin'i gözden çıkardığı öğrenildi.


#Burak Yılmaz
#Slaven Biliç
#West Ham
#Galatasaray
9 yıl önce