|

Bilic''ten 4 gün süre

Hırvat teknik direktör, yöntime bu sezon Şampiyonlar Ligi''nde mücadele edeceklerini hatırlatarak, ''Takviyeler bir an önce bitirilmeli. Bir hafta sonra başlayacak olan kampa tam kadro gitmeliyiz ki uyum sürecini erken atlatabilelim'' dedi.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 21/06/2014 Cumartesi
Güncelleme: 23:13 - 20/06/2014 Cuma
Yeni Şafak
Bilic''ten 4 gün süre
Bilic''ten 4 gün süre

Beşiktaş''ta transfer konusunda henüz somut bir adım atılamaması teknik heyeti endişelendiriyor. Teknik direktör Slaven Bilic, Futbol Komitesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşerek rahatsızlığını dile getirdi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi''nde mücedele edeceklerini belirten Hırvat hoca, bu nedenle takviyeler konusunda ellerini çabuk tutmaları gerektiğini ifade etti. 25 Haziran''da yeni sezon çalışmalarını başlayacaklarını vurgulayan Bilic, ''Transferler bu tarihe kadar bitsin ki kampa tam kadro olarak gidelim. Bu sezon Devler arenasında mücadele edeceğiz. Takım olarak uyum sürecini erkenden tamamlamalıyız'' dedi. Çebi de bu konuda ellerinden geleni yapacaklarına dair söz verdi.

YARDIMCI HOCA KRİZİ

Hırvat hoca ile yönetim yardımcı hoca konusunda da karşı karşıya geldi. Gökhan Töre''nin vurulması

olayına adı karışan yardımcı hocalardan Edin Terzic''i gönderme kararı olan yönetim, Bilic''ten ekibine yerli bir hoca alması istedi. Karara karşı çıkan Bilic, Terzic''in görevine devam etmesini istedi.

10 yıl önce