|

Biliç'ten Markus Merk'e tepki

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, Eskişehirspor'la oynadıkları maçta Ramon Motta'nın düşürülmesine 'penaltı değil' diyen hakem yorumcusu Markus Merk'e tepki gösterirken Fenerbahçe'ye de göndermede bulundu.

Haber8
00:00 - 9/03/2014 Pazar
Güncelleme: 22:31 - 9/03/2014 Pazar
Yeni Şafak
Biliç'ten Markus Merk'e tepki
Biliç'ten Markus Merk'e tepki

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Eskişehirspor karşısında çok zorlanmalarına karşı kazanan taraf oldukları için mutlu olduğunu ifade ederek, "Harika bir galibiyet aldık, oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün ellerinden gelen her şeyi yaptılar ve özellikle ikinci yarıda inanılmaz oynadılar. İkinci yarıda kendi kendime şunu düşündüm, bu maçı kazanamasak bile oyuncularıma teşekkür edecektim, hepsini tek tek tebrik edecektim. Oyun ve istek olarak inanılmaz oynadık. Antalyaspor maçında da kazanacak bir futbol oynadık ama kazanamadık. Bundan sonra da bu performansımızın sürdürmemiz ve kazanma hırsımızı kaybetmememiz gerekiyor" dedi

'Fenerbahçe için yeterliydi'

Bu arada, hakem yorumcusu Markus Merk'in programda "Motta'nın yere düşürülmesinde penaltı var mıydı?" sorusuna 'hayır' demesine Biliç tepki gösterdi. Tecrübeli hoca "Fenerbahçe için yeterliydi" dedi.

Markus Merk ise Biliç ve diğer teknik direktörlerin kendilerine saygı göstermesi gerektiğini burada pozisyonları tek tek izleyerek değerlendirdiklerini söyledi.

10 yıl önce