|

Bir Alex değilim ben Diego'yum

Sürekli Alex ile kıyaslanmasını yanlış olarak gören Diego, “Alex'in yapısı ile benim yapım çok farklı. Alex takımın merkezindeydi ancak ben merkez oyuncusu değilim” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 2/02/2016 Salı
Güncelleme: 04:02 - 2/02/2016 Salı
Yeni Şafak

Fenerbahçe'de performansı sürekli tartışılan, son olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor maçında turu getiren golü kaydederek eleştirilere sahada cevabı veren Diego Ribas, Alex ile kıyaslanmaktan şikayetçi. Takımın tartışılan bir ismi olmasının kendi üzerinde baskı oluşturduğunu itiraf eden Brezilyalı yıldız, “Alex'ten sonra takıma 10 numara olarak transfer edildim. Ama ben bir Alex değilim. Ben Diego Ribas'ım. Sıkıntılar yaşıyorum. Alex'in yapısı ile benim yapım çok farklı. Alex orta sahayı kontrol ediyor, hücum organizasyonları yapıyordu. Takımın merkezindeydi. Ben merkez oyuncusu değilim. Sürekli Alex ile kıyaslanmam çok yanlış” ifadelerini kullandı.



ATTIĞIM GOL BENİ RAHATLATTI


Performansı hakkındaki eleştirileri normal karşılayan F.Bahçeli oyuncu, Türkiye Kupası'nda attığı golle takımın tur atlamasının kendisini rahatlattığını kaydetti, “Önemli olan benim golümle turun atlanması. Skoru belirlemek bir nebze olsun bana güven verdi” dedi. F.Bahçe'ye geldiği günden bu yana kendisine yapılanları, verilen desteği unutmasının mümkün olmadığını da dile getiren Diego, “Alex'in arkasından transfer edildim. Onunla kıyaslanıyorum ancak ben de beklentileri karşılamaya çalışıyorum” yorumunu yaptı.



Şampiyonluğun en büyük adayıyız


F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün Şubat ayı dergisindeki yazısında sarı-lacivertli kulübü şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterdi. F.Bahçeli taraftarlara umut veren Başkan Yıldırım, sadece futbol değil, diğer branşlardaki başarılı performanslara da değindi; 2016 yılında daha mutlu günler, F.Bahçe'ye daha büyük başarılar temenni etti.



Babasının kopyası...






F.Bahçe Dergisi'nin bir diğer konuğu da Luis Nani ve oğlu Lucas'tı. Portekiz'den Türkiye'ye gelen oğluna kavuşan yıldız futbolcu, zamanının çoğunu oğluyla hasret gidererek geçirdiğini belirtirken Lucas'a çok düşkün olduğunu belirtti. Nani'nin 2 yaşındaki oğlu, babası gibi top sürüşleri, paslaşmalarıyla daha bu yaşta kendinden söz ettiriyor.



Avrupa finali için çok hırslıyım

F.Bahçe'nin yıldızı Lazar Markovic, Süper Lig'de şampiyonluğu, UEFA Avrupa Ligi'nde finali hedef gösterdi







F.Bahçe'nin yıldız ismi Lazar Markovic, kulüp dergisinin Şubat ayı sayısına röportaj verdi. Süper Lig'de şampiyonluğu, UEFA Avrupa Ligi'nde de final oynamayı hedef olarak gösteren Sırp yıldız, "Biz Lokomotiv Moskova'dan daha iyi bir takımız. Her iki karşılaşmaya da galibiyet düşüncesiyle çıkacağız. Final konusunda çok hırslıyım. Final oynamak en büyük isteğim. Takımımla o noktalara gelebileceğimize inanıyorum. Yapmamız gereken; Avrupa Ligi'nde iyi bir performans ortaya koymak, iyi bir futbol oynamak ve finale kadar gitmek" dedi. Süper Lig'i İngiltere Premier Lig kadar çekişmeli bulan Markovic, F.Bahçe taraftarı içinse "Liverpool taraftarı gibi, dünyanın en iyilerinden" yakıştırmasını yaptı.


#Fenerbahçe
#Diego Ribas
#Alex
#Lazar Markovic
8 yıl önce