|

Bir ilk: BAL'dan Milli Takım'a seçildi

Karadeniz Ereğli Belediyespor’un 2017-2018 sezonu BAL Ligi kadrosunda yer alan 2000 doğumlu Volkan Uluğ, U18 Milli Takımı'nın 21-23 Şubat tarihleri arasında Antalya da oynayacağı Rusya maçının 22 kişilik kadrosunda yer alacak.

Yeni Şafak
16:02 - 19/02/2018 Pazartesi
Güncelleme: 17:11 - 19/02/2018 Pazartesi
IHA
Volkan Uluğ (solda) BAL'da gösterdiği performansla milli davet aldı.
Volkan Uluğ (solda) BAL'da gösterdiği performansla milli davet aldı.

18 yaşındaki Volkan Uluğ, BAL'da oynarken Milli Takıma çağrılan ilk oyuncu olarak tarihe geçti. Genç oyuncu 21-23 Şubat tarihleri arasında U18 Milli Takımı'nın Rusya ile oynayacağı karşılaşmalarda milli formayı giyecek.

Kastamonu İl Özel İdare maçının ardından milli kampa katılan Volkan Uluğ, aralarında Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Altınordu ve Hannover takımlarının formalarını giyen oyuncularla birlikte Mili Takım'da ter dökecek.


"Ereğli’yi en iyi şekilde temsil edeceğim"

Milli Takım kampında konuşan Volkan, “Milli davet benim için büyük bir gurur. Hocalarıma teşekkür ediyorum. Ereğli’yi en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.

"Özel yetenekler olan bir oyuncumuz"

Sezon öncesi Kdz. Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Özyiğit’in takıma kazandırdığı, sağ ve sol kanatta oynayabilen ve 6. Grupta lider olan Kdz. Ereğli Belediyespor’a 4 golle katkı sağlayan Uluğ, takımın en önemli kozlarından biri. Kdz. Ereğli Belediyespor Antrenörü Zafer Şahin’de Volkan’ın aldığı milli davetin Kdz. Ereğli Belediyespor ve şehir adına gurur verici olduğunu belirterek, “Volkan özel yetenekleri olan bir oyuncumuz. Geleceği parlak. Milli Takım'da da özel yetenekleri ile öne çıkacaktık. Her zaman yanındayız” diye konuştu.

#Volkan Uluğ
6 yıl önce