|

Bir iyi, bir kötü

Beşiktaş'ın yeni ismi Diatta, Ankaraspor karşısında ilk kez siyah-beyazlı formayı giyerken, Higuain ise ilk kez 11'de sahaya çıktı. Diatta'nın uyumu ve toplara yerinde müdahalesi güven verirken, Higuain'in ileri uçta etkisiz kalması kafalarda soru işaretleri bıraktı.

00:00 - 16/09/2007 Pazar
Güncelleme: 02:10 - 16/09/2007 Pazar
Yeni Şafak
Bir iyi, bir kötü
Bir iyi, bir kötü

Beşiktaş'ın yeni transferi Diatta, Ankaraspor karşılaşmasında ilk kez siyah-beyazlı formayı giyerken, Higuain ise ilk kez ilk 11'de görev yaptı. Senegalli defans oyuncu Lamine Diatta, savunma oyuncuları ve kaleci Hakan Arıkan ile uyum içindeydi. 90 dakika sahada kalan Diatta, güçlü fiziğiyle de ön plandaydı, zaman zaman ileri çıkarak da hava topu hakimiyetini kullanıp gol aradı. Diatta'nın performansı siyah-beyazlıları sevindirirken, Higuain ise kafada soru işaretleri bıraktı. Bobo ile ileride uyumsuz görünen Arjantinli golcü, girdiği birkaç pozisyonu da kolay harcadı. Ligdeki Kayserispor maçında 16 dakika forma giyen Higuain, dün de 74. dakikada yerini Nobre'ye bıraktı. Ankaraspor'un yenileri Necati, Orhan Ak ve Emre Aşık'ın ise Başkent ekibine ayrı bir hava kattığı gözlendi. Özellikle Emre ve Orhan dünkü karşılaşmada çok etkili olurken, Necati ileride bekleneni veremedi.

Güçlü fiziğiyle geçit vermiyor

Ankaraspor maçında ilk kez Beşiktaş forması giyen Diatta, rakip forvetlere pozisyon şansı tanımadı. İkili mücadelelerde ayakta kalan Senegalli oyuncu, güçlü fiziğiyle savunmada güven verdi.

Beşiktaş yönetiminden

Cumhurbaşkanı Gül ve Sezer'e ziyaret

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yıldırım Demirören başkanlığındaki Beşiktaş Kulübü yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Hafta sonu olması nedeniyle Dış İşleri Bakanlığı Konutu'nda gerçekleştirilen kabule, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri Kenan Öner, Ertuğrul Kumcuoğlu, Murat Çelik,Numan Ceyhan, Behçet Ümitlen, Levent Erdoğan, Halim Aydın ve Mario Berk katıldı. Kabul sonrasında Gül'e, Abdullah Gül yazılı 3 adet Beşiktaş forması ile kartal amblemli bir plaket hediye edildi. Siyah-beyazlılar, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i de evinde ziyaret etti.

17 yıl önce