|

'Bizi Hollanda değil hakem eledi'

Meksika Teknik Direktörü Miguel Herrera, Hollanda yenilgisinin sorumlusunun hakem olduğunu söyledi. Herrera, 'Bizi Hollanda değil, hakem eledi' dedi.

Eurosport
00:00 - 30/06/2014 Pazartesi
Güncelleme: 12:18 - 30/06/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
'Bizi Hollanda değil hakem eledi'
'Bizi Hollanda değil hakem eledi'

Hollanda'ya 2-1'lik skorla boyun eğerek turnuvaya veda eden Meksika'da Teknik Direktörü Miguel Herrera, karşılaşma sonrası sert açıklamalarda bulundu.

İşte Herrera'nın ses getiren açıklamaları

"Elenmemizin sebebi hakemdi. Bizi O eledi. İlk golü kendi hatamızdan yedik. Ama hakemler ilginç fauller icat etmeye başlayınca, Dünya Kupası'nda böyle eleniyorsunuz. Burada dört maça çıktık, üçünde hakemler karşımızdaydı. En azından hakem komitesinin bu maçı inceleyerek maçın hakemini bizim gibi evine göndermesini bekliyoruz. Robben kendisini üç kere yere attı. Daha en başından sarı kartı görmeliydi. Arkasını dönüp gitmek yerine kartını gösterip kendisini aldatmaya çalışan adamı uyarmalıydı. Böyle olsaydı, Robben bu hareketini ikinci kez yapamazdı. Eğer ilkinde bunu yapmıyorsanız, futbolcu da oyundan atılmayacağını bilir. Rakiple aynı konfederasyondan bir hakem atanınca, buraya neden Asya, Afrika ve diğer kıtalardan hakemlerin de getirildiğini sorguluyorsunuz doğal olarak."

10 yıl önce