|

Bizi kimse ilgilendirmiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, dünkü idman öncesinde oyuncularına Trabzonspor ile ilgili videolar izletti; istediklerini bir bir anlattı. Terim, gerekli uyarısını da yaptı: 'F.Bahçe karşısındaki puan kaybıyla hakkımızı yitirdik. Rakibin puan kaybetmesini bekleme gibi bir düşünce kimsede olmasın. Bütün maçlarımızı kazanmalıyız'

Abdullah Eğilmez
00:00 - 28/04/2012 السبت
Güncelleme: 03:23 - 28/04/2012 السبت
Yeni Şafak
Bizi kimse ilgilendirmiyor
Bizi kimse ilgilendirmiyor

Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası kredisini tüketen Galatasaray'da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Puan kaybına tahammülü olmayan teknik direktör Fatih Terim, dün sabah idmanından önce oyuncuları ile kısa süreli toplantı yaptı. Oyuncularına Trabzonspor ile ilgili olarak kısa videolar izleten tecrübeli teknik adam ayrıca rakibinin hassas yönlerini futbolcularına anlattı. Şampiyonluk yolunda bu maçın motivasyon bakımından çok önemli olduğuna değinen Terim, 'Aynı rakip ile 4 gün ara ile oynayacağız. Burada ilk maçın deplasmanda ve rakibin cezalı olması bizim için iyi bir avantaj. Trabzonspor karşısında ilk maçımızı kazanırsak, 4 gün sonra kendi evimizde galibiyetin de morali ile daha rahat bir maç çıkarırız' ifadelerini kullandı.

TEK ÇAREMİZ KAZANMAK

F.Bahçe ile oynadıkları karşılaşmada mağlubiyet kredilerini tükettiklerini yineleyen Terim, 'Kazanmaktan başka çaremiz yok. Biz kredimizi F.Bahçe karşısında tükettik. Rakibin puan kaybetmesini bekleme gibi bir düşünce de kesinlikle kimsede olmasın. Biz bütün maçlarımızı kazanmalıyız. Bizi kimse ilgilendirmiyor' dedi.


Aslan derbiye hazır

Galatasaray, Süper Final'in 3. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı ve öğleden sonra özel uçakla Trabzon'a gitti. Ana bölümde taktik idmanı gerçekleştiren ve antrenmanı çift kale maçla bitiren sarı-kırmızılılarda tedavisine devam edilen Mehmet Batdal ve üst solunum yolu enfeksiyonu bulunan Yiğit Gökoğlan çalışmada yer almadı.


Perea'yı mutlaka alın

Stoper arayışlarını sürdüren Galatasaray, gözünü yine Atletico Madrid savunmasına dikti. İspanyol ekibinden Ujfalusi'yi renklerine bağlayan Cimbom, 33 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Luis Perea için de temasta bulundu. Teknik direktör Fatih Terim'in, önümüzdeki ay bonservisini eline alacak olan Kolombiyalı futbolcu için verdiği raporda 'Mutlaka alınmalı' vurgusunu yaptığı öğrenildi.


KİMDİR?

33 yaşında, 8 yıldır Atletico Madrid forması giyiyor. Sağ bek olmasına rağmen gerektiğinde stoper olarak da oynayabiliyor. Perea, 2004 sezonundan beri Atletico formasıyla 224 maça çıkarken, Kolombiya Milli Takımı formasını 62 defa sırtına geçirdi.




٪d سنوات قبل