|

'Bizi resmen öldürüyorlardı'

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, hiçbir kulüple ve camiayla sorunları olmadığını, sadece bir camiayla sıkıntılarının olduğunu söyledi.

Yeni Şafak
19:49 - 23/08/2015 Pazar
Güncelleme: 19:52 - 23/08/2015 Pazar
AA

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Trabzonspor Taraftarlar Derneği'ni ziyaret eden Abdi Serdar Üstünsalih'i, burada Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın taraftar derneklerinin başkanları da karşılamaya geldi.



Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Üstünsalih, rakip kulüplerin ilçede bulunan taraftar dernek başkanlarının da kendisini karşılamasını çok olumlu bulduğunu belirtirken, "Bizim Trabzonspor olarak hiçbir camiayla sorunumuz yok. Bizi bir Fenerbahçe üzmüştür" dedi.



'Bizi öldürüyorlardı'

Fenerbahçe camiasının kendilerine diğer kulüplere göre daha yakın olduğunu kaydeden Üstün Salih, şunları söyledi: "Trabzon'da 1986 yılına kadar Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği vardı. Benim gençlik dönemimde de vardı ve şimdi kapandı. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bizi resmen öldürüyorlardı. Hiçbir tahrik yok. Ben de oradaydım. Maç bitti, dışarıya çıktık. Aramızda, 'renk vermeyeceğiz, tahrik etmeyeceğiz, bakmayacağız' diye karar aldık. Biz 15 yönetici indik aşağıya, bir taşlar geliyor, aklınız hayaliniz durur. Organize olmuşlar, bizi öldürecekler. Ben 53 yaşındayım, bugüne kadar yemediğim gazı yedim. Takımı oraya sahipsiz mi göndereceğiz. Bir yöneticinin yaptığı hatayı camialara mal etmek doğru değil."



Ereğli Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Serdar Özbek'in, kulüp yöneticilerinin birbirleriyle sataşmalarının, taraftarları huzursuz ettiği, bu doğrultuda yöneticilerin daha duyarlı olmaları gerektiği şeklindeki konuşması üzerine Üstünsalih, "Bu çekişmenin sonu yok. Her iki tarafa da zarar veriyor. Bunun bir şekilde bitiyor olması lazım. Ama hukuki haklarımız saklı kalmak şartıyla. Tahrik edici, camiaları karşı karşıya getirecek davranışlardan vazgeçmemiz lazım" ifadelerini kullandı.


#Trabzonspor
#Başkan Yardımcısı
#Abdi Serdar Üstünsalih
#transfer
#ziyaret
9 yıl önce