|

Blerim Dzemaili, Mehmet Özbek ile tartıştı

Galatasaray'ın Arnavut asıllı İsviçreli yıldızı Blerim Dzemaili, antrenmanlardaki isteksiz tavrını sürdürürken, A2 takımı ile oynanan maç öncesinde kriz çıkardı. Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek ile tartıştı.

Yeni Şafak
11:53 - 9/08/2016 Salı
Güncelleme: 09:13 - 9/08/2016 Salı
DHA
Florya'da Blerim Dzemaili krizi...
Florya'da Blerim Dzemaili krizi...

Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Dzemaili bir yıllık sözleşmesi olmasına karşın, sarı-kırmızılı kulüpten para alarak ayrılmayı talep etti.



Mehmet Özbek, Dzemaili'ye ayrılmak istiyorsa sözleşmesinde 1,5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunmasına rağmen gidebileceğini iletti. Ancak Dzemaili Galatasaray'dan ayrılmak için üstüne 1 milyon euro talep etti. Bunun üstüne Mehmet Özbek'in İsviçreli oyuncu ile görüşmeyi sona erdirdiği öğrenildi.



  • Geçtiğimiz sezon Genoa'da kiralık olarak oynayan Blerim Dzemaili, Galatasaray'a geri dönmüştü. Kulübün resmi sitesi, 2016-2017 kadrosuna bir kaç futbolcuyla beraber Dzemaili'yi de dahil etmemişti. 30 yaşındaki futbolcunun kadroya alınmayışı transfer olduğu yönünde algılanmıştı ancak sarı kırmızılılar hatayı düzelterek İsveçli futbolcunu ismini listeye eklemişti.




-















#Blerim Dzemaili
#Galatasaray
#Mehmet Özbek
8 yıl önce