|

Boateng oynamayı sevdiği pozisyonu açıkladı

Beşiktaş'ın yeni transfer Boateng, Vodafone Park'taki atmosferden çok etkilendiğini belirterek, "Buraya daha önce gelebilirmişim" dedi. 32 yaşındaki futbolcu en verimli olacağını düşündüğü pozisyonun ise 10 numara olduğunu açıkladı.

Haber Merkezi
11:38 - 10/02/2020 Pazartesi
Güncelleme: 11:53 - 10/02/2020 Pazartesi
Yeni Şafak
Boateng, Süper Lig'deki ilk golünü Gaziantep FK'ya attı.
Boateng, Süper Lig'deki ilk golünü Gaziantep FK'ya attı.

Süper Lig'in 22. haftasında Başakşehir'e konuk olacak Beşiktaş'ta Kevin-Prince Boateng, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Siyah-beyazlı takımın formasıyla çıkıtğı ilk maçta gol atma başarısı gösteren Ganalı futbolcunun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;



"10 numara pozisyonunda oynamayı seviyorum"

  • "Bundan daha iyi bir başlangıç hayal edemezdim. Maçı kazanırken buna katkıda bulunmak çok güzeldi. Ben bir takım oyuncusuyum. Hem gol atmış olmam, hem maçı kazanmış olmamız çok güzel oldu. 10 numara pozisyonunda oynamayı seviyorum. Daha önce sadece Milan'da 10 numara pozisyonunda oynayabildim. En verimli olacağımı düşündüğüm pozisyon orası."
"Çok sayıda maça çıkıp katkı yapmak istiyorum"
  • "Burada olmak çok güzel. Mümkün olduğu kadar çok sayıda maça çıkıp katkı yapmak istiyorum. Ne kadar süre burada kalacağımı düşünmeye başlarsam, takıma katkı yapmam zor olur."
"Atmosferi görünce '3 yıl daha kalabilirim' dedim"
  • "Maçtaki atmosferi gördüğümde 'Buraya daha önce gelebilirmişim' dedim. Hala eşimle konuşmam gerekiyor tabii ama burada mümkün olan en uzun süre kalmak istiyorum. O atmosferi görünce '3 yıl daha kalabilirim' dedim. Bunun için eşim Melissa ile görüşmem lazım önce."
"Birbirimizi tanıma aşamasındayız"
  • "Hocamız da burada yeni başladı, ben de yeni başladım. Tanıma aşamasındayız. Birbirimizi tanıdıkça ilişkimiz daha iyiye gidecek. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Hocanın oyunculuk döneminde ne kadar önemli olduğunu, ne kadar büyük bir sembol olduğunu gayet iyi biliyorum."
"Listedeki tek eksiğim Türkiye idi"
  • "Çok farklı liglerde, çok farklı ülkelerde oynadım. Bu noktada iz bıraktığımı düşünüyorum. Farklı kültürler, farklı insanlar tanıdım. Yaptığım hiçbir şeyden, attığım hiçbir adımdan pişman değilim. Listedeki tek eksiğim Türkiye idi, o eksiği de tamamlamış oldum."
"Arkadaşlarım 'Nihayet evini buldun' dediler"

  • "Almanya'da Berlin'deki arkadaşlarım Beşiktaş'a transferim sonrası bana 'Nihayet evini buldun' diye mesajlar attılar. Sergen Yalçın ile şu anda birbirimizi tanıma aşamasındayız, hocanın buraya gelmesi kulübü tekrar ayağa kaldırdı."

#Boateng
#Beşiktaş
4 yıl önce